Ga prepoznate? Slavni igralec preslepil oboževalce!

03. maj 2022

Ga prepoznate? Slavni igralec preslepil oboževalce!

03. maj 2022
Foto: Profimedia

Jared Leto zna poskrbeti za spektakel. Tokrat je presenetil s svojo podobo na prireditvi Met Gala.

Jared Leto rdeče preproge jemlje zelo resno. Nikoli se ne zadovolji s povprečjem, ampak modo vedno znova prepleta z umetnostjo. Enako velja za Iris Van Herpen, nizozemsko modno oblikovalko, ki v svoje kreacije zelo rada vpleta novodobno tehnologijo.

Zato je bilo povsem logično, da je Jared na najbolj modnem dogodku leta nosil kreacijo slavne oblikovalke. Od glave do peta je bil odet v nenavadno srebrno kreacijo, ki je bila prava paša za oči. A kljub izjemnemu navdušenju, se je kmalu izkazalo, da oseba pod to modno masko ni Jared …

Foto: Profimedia

Kdo je skrivnostni dvojnik?

“Čudoviti skrivnostni moški”, kot so ga poimenovali uporabniki družbenih omrežij, je bil njegov dvojnik, Fredrik Robertsson, glavni urednik revije Boy. Podobnosti med njim in slavnim igralcem so neverjetne: oba imata visoke ličnice, vitek in malce pordel obraz ter obožujeta teatralnost in črno črtalo za oči.

In kje se je skrival “pravi” Jared? Na rdeči preprogi se je pojavil z Guccijevim oblikovalcem Alessandrom Michelejem, s katerim sta se ujemala v identičnih Guccijevih opravah – svetlih izvezenih oblekah s črnim ovratnikom in rdečima metuljčkoma. Opravi sta dodala črne rokavice, temna očala in si v lase pripela sponko.

Foto: Profimedia

Vsekakor oprava, ki se bo zapisala v zgodovino prireditve Met Gala. Nas že zanima, s čem bo zvezdnik presenetil prihodnjič!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close