Ganljiva izpoved: “Vse je moja krivda!”

22. junij 2020

Ganljiva izpoved: “Vse je moja krivda!”

22. junij 2020

“Naj povem, da je njegov odnos do mene slab in največkrat mi očita da bi se morala večkrat pogovarjati o mojem slabem odnosu do njega, kadar se z njim nisem strinjala ali imela svoj mnenje.”

po pomoč se je na enem izmed naših forumov obrnila bralka, ki je svojo življenjsko zgodbo začela opisovati tako:

Na začetku odnosa je bil zelo pozoren zainteresiran navdušen nad mano po njegovih besedah sem bila najboljša do sedaj …on je pred menoj imel kar nekaj partnerk pred menoj nekaj letno vezo ki jo je končal sam ker naj bi imel težave sam s seboj in je hodil na terapije nekaj mesecev in takrat uvidel kako grozen je bil v prejšnjih odnosih in tudi do te zadnje partnerke….preden sva se spoznala je celo leto spoznaval punce in z eno celo bil mesec ali dva.

V glavnem jaz sem na začetku bila popolna zanj in on prvikrat v življenju pripravljen na res pravi partnerski odnos-zdaj ko razmišljam ne vem točno kaj naj bi to zanj pomenilo.
Kmalu so se z njegove strani začela majhna nezadovoljstva npr nisem bila dovolj pozorna na čistočo nisem v koritu pobrisala vseh kapljic itd…on je zelo pedanten in natančen in moram reči da sem bila prijetno presenečena glede njegovega udejstvovanja v gospodinjstvu.
V zelo kratkem času sem se preselila k njemu v najem in kmalu sva že kupovala hišo. Že v začetku mi je s svojim nezadovoljstvom in napotki kako naj se vedem večkrat razjezil da sem povzdignila glas in postavila mejo, ki sem jo kmalu umaknila saj je bil užaljen in prizadet.”

Nadaljevanje zgodbe in odgovore pa si lahko preberete TUKAJ.

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close