Genialni nasveti za lepo in sijočo kožo!

12. avgust 2019

Genialni nasveti za lepo in sijočo kožo!

12. avgust 2019

Sijoča koža je zagotovo nekaj, po čem hrepeni vsaka ženska, sploh poleti, žal pa mati narava s popolno kožo ni radodarna do vseh, zato moramo zanjo poskrbeti kar sami.

V času poletnih mesecev gre naša beauty rutina skozi številne spremembe, zato nekateri izdelki pristanejo tudi na dnu omare. Poleti je vse osredotočeno na lahkoten make – up ter na negovano, sijočo in čisto kožo, ki je ni lahko doseči, zato je to eden izmed največjih izzivov v svetu lepote.

Da bi iz svoje kože lahko potegnili maksimum, so odlični nasveti in triki še kako dobrodošli. In če se boste držali naslednjih nasvetov za lepo in sijočo kožo, vas bodo občudovali na vsakem koraku.

Čiščenje obraza

Za vse, ki imate suho kožo, predlagamo, da uporabljate čistilno mleko, saj bo koža tako bolj navlažena.

Piling

Kožne celice hitro odmirajo, in če jih ne odstranite, bodo odmrle celice ostale na koži ter povzročile, da bo videti suha in brez življenja. Piling naredite 2 do 3 krat tedensko, koža pa bo videti bolj gladka in sijoča. Piling ne samo, da odstrani odmrle celice, pomaga tudi pri delovanju kolagena in elastina za bolj napeto kožo.

Toniranje kože

Tonik odstranjuje umazanijo, ki nastane zaradi ličenja in onesnaževanja, kar lahko pripelje do zamašitve por in pojavov mozoljčkov. Tonik pomirja kožo, jo nahrani, navlaži ter ohranja pH ravnovesje.

Zaščita

Sončna krema je izdelek številka ena za poletje, zato izberite ustrezno kremo z visokim zaščitnim faktorjem.

Vlaženje kože

V vročih dneh izgubimo veliko vode, zato je pomembno, da jo dodajamo. Pomanjkanje hidratacije se kaže tudi na koži – postala bo suha, napeta in luskasta. Suha koža je manj prožna in je bolj nagnjena k staranju. Popijte vsaj 8 kozarcev vode na dan.

Na nesrečo pa je resnica o popiti vodi ta, da bo prej dosegla vse notranje organe kot kožo, zato je pomembno, da nanesemo vodo tudi neposredno na kožo in jo tam obdržimo, kot na primer z uporabo vlažilnega fluida L’Oreal Paris Hydra Genius.

Make – up

Težki pudri in vlažilne kreme, ki se združijo s potnimi kapljicami, bodo zamašili pore in ustvarili popoln dom za bakterije. Namesto tega se odločite za lahkotna ličila na osnovi mineralov ali obarvane kreme.

Genialno vlaženje kože

L’Oreal Paris Hydra Genius je vlažilni fluid, ki je navdih dobil pri, v zadnjem času zelo priljubljeni, azijski lepotni rutini. Njegov cilj je, da koži na obrazu daje nenehno vlago ter jo revitalizira, zaradi katere bo videti sveža in sijoča. V liniji Hydra Genius so na voljo trije fluidi, ki se razlikujejo glede na tip kože: za normalno do suho, zelo suho ter normalno do mastno.

Tekstura fluida Hydra Genius je drugačna. Za razliko od drugih vlažilnih krem je L’Orealov fluid Hydra Genius tekoč in ne kremast, ob nanosu na obraz in vrat pa se vpije v trenutku, zato imate takojšen občutek intenzivne svežine, ki traja tudi do 72 ur.

Genialen namig uredništva #1: Glavna prednost fluida je njegova izjemno hitra vpojnost, zato je lahko odlična osnova za nanos make – upa, tudi v vročih poletnih dneh.

Formula L’Oreal Paris Hydra Geniusa je obogatena z Aloe vero, pogosto sestavino dnevnih in nočnih krem. Verjetno vsi poznate prednosti Aloe vere v lepotni industriji, pa vseeno ponovimo. Aloe vera pomirja, čisti, uravnava in zdravi kožo, poleg tega pa ima tudi anti aging učinek.

Ne smemo pozabiti še na eno zelo pomembno sestavino L’Oreal Paris Hydra Genius fluida- hialuronsko kislino, ki vlaži našo kožo, da dlje časa ostane mladostna. Razlog, da imajo mladi tako mladostno kožo, je prav v ravni te kisline, ki pa s starostjo začne upadati, zato je hialuronska kislina must have sestavina v boju proti gubicam.

Genialen namig uredništva #2: Fluid Hydra Genius na obraz in vrat nanesite z rahlim tapkanjem, da spodbudite mikro cirkulacijo. Mikrocirkulacija je zelo pomemben za sijoč in svež videz.
Dodatni nasvet: Redna masaža je eden najboljših načinov za spodbuditev krvnega pretoka in izboljšanje krvnega obtoka na koži, da ne omenjamo, da je eden izmed naših najljubših načinov sprostitve!

Genialen namig uredništva #3: Za maksimalno svežino hranite fluid L’Oreal Paris Hydra Genius v hladilniku! Obstaja kar nekaj prednosti hranjenja določenih izdelkov v hladilniku. Ko je zunaj vroče, je nanašanje ohlajenih vlažilnih mas in mask pravi užitek! Ohlajeni izdelki za nego kože lahko pripomorejo k zmanjšanju zabuhlosti in povečanju cirkulacije, saj hlad pomaga zožiti krvne žile.

Vsi poznamo vsaj eno žensko s popolno kožo. Vsakič, ko vidimo njeno sijočo kožo, pomislimo kako ji to uspeva? Kakšne čarobne postopke uporablja? Katere drage kreme uporablja? Njena skrivnost je preprosta – njena kože je brezhibna, ker uporablja najboljšo beauty rutino in najboljši fluid. Še en genialni nasvet? Tudi vi lahko!

Foto: L’Oreal Paris

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close