Gola Angelina Jolie z očitki nad svojega bivšega

06. november 2019

Gola Angelina Jolie z očitki nad svojega bivšega

06. november 2019

Angelina Jolie je, kot kaže, zelo svobodomiselna ženska.

Potuje po svetu s človekoljubno organizacijo, zgradila si je dom v kamboški džungli in na roki nosi tetovažo – citat Tennesseeja Williamsa: Molitev je za divje po srcu, ki imajo svoje srce v kletki.

Njena želja je, da se preseli v tujino, vendar zaradi družine ostaja v Združenih državah Amerike.

V intervjuju, ki ga je z njo naredila revija Harper’s Bazaar, je povedala, kako se je spoprijela z nezapisanimi družbenimi omejitvami, ko sta se razšla z Bradom Pittom, za piko na i, pa je pozirala gola.

»Rada bi živela v tujini in to bom storila takoj, ko bodo otroci stari 18 let. Trenutno pa moram živeti tam, kjer se je odločil živeti njihov oče.«

Oče njenih otrok je seveda njen nekdanji mož Brad Pitt. Oba igralca sta se razšla leta 2016, in čeprav je bila ločitev zelo umazana, sta oba večkrat poudarila, da so otroci njuna največja prioriteta. Nekdanji par, ki se je poročil leta 2014, po 10 letih življenja na koruzi, imata skupaj šest otrok: Maddoxa, 18, Paxa, 15, Zaharo 14, Shiloh, 13 ter 11-letna dvojčka Viviene in Knoxa.

Pred Angelino je torej še nekaj let, preden bo lahko uresničila svojo željo, vendar kljub temu navdihuje otroke, naj potujejo.

Pravi, da ima to sposobnost, da otroke spodbuja k raziskovanju sveta, vključno s svetovnimi nazori in izražanji, ne da bi pri tem obstajale omejitve glede tega, kje jim je dovoljeno študirati, ali s čim bi se radi ukvarjali v prihodnosti.

Pravi, da razmišlja, da bi živela v Afriki:

»Želim, da moji otroci odraščajo v svetu – ne samo da se o njem učijo, ampak da ga doživijo in imajo prijatelje po vsem svetu. Naslednje leto bomo iskali dom v Afriki.«

Foto: Harper’s Bazaar

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close