‘Goli’ sandali: največji trend za 2019 po izboru revije Vogue!

11. junij 2019

‘Goli’ sandali: največji trend za 2019 po izboru revije Vogue!

11. junij 2019

Noge so v takih sandalih videti ‘gole’, ‘it’ obutev letošnjega poletja pa takoj prepoznamo po minimalističnem dizajnu in tankih paščkih, ki čevlje ‘držijo’ na stopalih

Ali veste, na kaj mislimo z ‘golim videzom’ obutve? Na čevlje, ki so videti, kakor da jih sploh ne bi nosile… na sandale, ki jih na podplatu in stopalu drži pripete samo nekaj strateško razporejenih paščkov, da so stopala od daleč videti gola in šele bližnji pogled razkrije seksi poletno obutev!

Noge so torej v takih sandalih videti ‘gole’ in ‘it’ obutev letošnjega poletja lahko v trenutku prepoznamo zaradi minimalističnega dizajna ter nadvse tankih jermenčkov!

https://www.instagram.com/p/BxcSxqKgRKE/?utm_source=ig_embed

V kategorijo ‘golih sandal’ smemo uvrstiti vse modele obutve z odprtimi nožnimi prsti in nartjo, ne glede na višino pete. V vsakem primeru obutev na nogi drži skupaj le nekaj jermenčkov, ti poskrbijo, da v takih sandalih lahko sploh hodimo. Ker je obutev tako minimalistična, noge v njej delujejo res ‘golo’.

https://www.instagram.com/p/Bxugjvpl4FP/?utm_source=ig_embed

Tovrsten minimalizem imajo nekateri za vprašljiv, kar se tiče udobja, zlasti ob dnevnih priložnostih, ko veliko hodimo naokoli. A verjemite, če peta le ni previsoka ali celo, če je podplat raven, so lahko taki sandali še kako udobni ter funkcionalni.

Dovolj je samo omemba, da je slovita modna revija Vogue ‘gole’ sandale razglasila za ‘it’ obutev leta 2019, kar pa pomeni, da gre za poletne ‘must-have’ čevlje. V trgovinah boste našle še in še privlačnih modelov, ki so ‘pisani na kožo’ vsem damam, ki ne marajo robustne obutve in si želijo z minimalističnimi sandali poudariti lepoto svojih poletno zagorelih nog!

D. S.

Foto: Instagram, Marie Claire, Primer.com

Style. Več novic

New Report

Close