Govori se: Kim Kardashian pričakuje otroka št. 4!

04. januar 2019.

Kot se je razvedelo te dni, naj bi bil na poti četrti otrok Kim Kardashian West in njenega soproga, Kanyea Westa. Govori se, da bo deček in da se bo rodil v maju!

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West in njen mož, reper Kanye West, imata trenutno tri otroke: najstarejša je s petimi leti hči North West, kot drugi se je rodil zdaj triletni sin Saint West, kot tretja je prišla na svet Chicago West, ki bo kmalu dopolnila 12 mesecev.

Prva dva otroka je Kim nosila in rodila sama, pri Chicago West pa je slavni par zaradi Kiminih ginekoloških zdravstvenih težav že uporabil nadomestno mater, ki je bila noseča z njuno hčerko in jo rodila.

https://www.instagram.com/p/Br3l0Qynuwm/?utm_source=ig_embed

Tudi tokrat sta se slavna zakonca odločila, da najameta nadomestno mater, vendar gre za drugo žensko, kot v primeru Chicago West, ki bo 15. januarja dopolnila leto dni. Sedaj naj bi bil na poti deček in pričakujejo ga v mesecu maju.

https://www.instagram.com/p/Bg_mxDglIOU/?utm_source=ig_embed

Tako bo družina Kardashian-West po novem štela šest članov, v njej pa bo s prihodom dečka uravnoteženo število sester in bratov. Novico o nosečnosti nadomestne matere, ki nosi otroka slavnega para, so danes in včeraj zvečer potrdili vsi svetovni mediji.

https://www.instagram.com/p/BrQcEVmnwyI/?utm_source=ig_embed

Ni skrivnost, da sta si Kim in Kanye vedno želela imeti družino z veliko otroki. Kim je v nekem intervjuju že pred časom na vprašanje, kakšno število otrok se ji zdi optimalno, odgovorila prav s številko štiri. Želje se ji bodo s prihodom fantka v maju uresničile!

D. S.

Foto: Instagram, E!Online, BCK Online

New Report

Close