Gucci odpira prvo trgovino z luksuzno prtljago

28. december 2022

Gucci odpira prvo trgovino z luksuzno prtljago

28. december 2022
Foto: Gucci

V Parizu bodo odprli prvi stalni Gucci butik, ki bo ponujal izključno potovalno prtljago in druge dodatke za popolno potovalno izkušnjo.

Gucci je uradno napovedal odprtje svoje prve trgovine, v kateri bo na voljo samo luksuzna, že znana prtljaga te znamke.

Trgovina se bo nahajala v Parizu na Rue Saint-Honore in se bo razprostirala na 2900 kvadratnih metrih. V tem prostoru boste našli prtljago celotne kampanje Valigeria, katere obraz je igralec Ryan Gosling.

Guccijeva trgovina, ki jo navdihuje potovanje, ponuja celotno paleto osnovnih stvari za potovanje, vključno z edinstvenimi kovčki, škatlami za klobuke in elegantnimi najlonskimi kovčki.

Potovalna ponudba te modne hiše ima posebno mesto na trgu in sega v leto 1921, ko je ustanovitelj Guccio Gucci z odprtjem svoje prve trgovine v Firencah začel izdelovati kovčke in škatle za klobuke.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Trenutni izvršni direktor Guccija Marci Bizzari je za WWD povedal, da želi s to trgovino na stalni lokaciji postaviti naslednji korak v strategiji za krepitev vodilnega položaja modne hiše v kategoriji potovanj.

Foto: Instagram

Gucci se bo oddaljil od kratkoročnih pojavnih trgovin in ustvaril dolgoročno rezidenco, katere namen je potrošnikom zagotoviti globlji koncept Guccijeve potovalne ponudbe.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close