Guinnessovo družinsko prekletstvo spet udarilo – mlada dedinja utonila v bazenu

16. november 2020

Guinnessovo družinsko prekletstvo spet udarilo – mlada dedinja utonila v bazenu

16. november 2020

Honor Uloth, 19-letna Guinnessova dedinja, je julija umrla med družinskim piknikom. Mrliški oglednik pa je zdaj potrdil, da je šlo za tragično nesrečo, poroča DailyMail.

Honor so brez znakov življenja našli na dnu bazena in mnogi so prepričani, da ji je spodrsnilo, pri tem pa si je poškodovala glavo.

Policija je opravila preiskavo, vendar natančnih zaključkov, kako se je zgodila tragedija, ni.

Vsi, ki so bili na družinskem pikniku, trdijo, da niso videli, kaj se je zgodilo s Honor.

Da leži na dnu bazena, je prvi opazil njen brat, 15-letni Rufus in jo potegnil na površje. Žal je pomoč prišla prepozno, saj je kasneje umrla v bolnišnici. Družina je pred kratkim sporočila, da bo darovala njene organe, saj je bila to želje mlade Honor.

»Jasno je povedala, da če bi se ji kaj zgodilo, bi rada, da njene organe podarijo tistim, ki jih potrebujejo. Izgubili smo hčerko in sestro, ki je v naše življenje vnesla svetlobo in veselje. Bila je tako zabavna in polna dobrote. Imela je to moč, da je ljudi združevala in da so se vedno prijetno počutili,«

je zapisala njena družina.

Arthur Guiness, ustanovitelj slovite pivovarne, je imel 21 otrok, a jih je v času svojega življenja izgubil 10, mnogi vnuki pa so živeli v revščini ter psihiatričnih ustanovah, ali pa postali alkoholiki.

Foto: Instagram, Facebook

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close