Gumijasti sandali s peto? To si lahko izmislijo samo pri Zari.

23. junij 2022

Gumijasti sandali s peto? To si lahko izmislijo samo pri Zari.

23. junij 2022

Španski modni gigant postavlja nove trende. Bi obuli gumijaste sandale s peto?

Gumijasti sandali, narejeni iz prosojne gume, kakršne smo nosili v otroštvu, so se večkrat vrnili na sceno kot legitimen kos obutve za odrasle.

Trend so kmalu posvojili nizkocenovni modni giganti, Gucci pa jih je obarval v smaragdno zeleno barvo, jim nadel svoj logotip in jih kot luksuzno obutev prodajal po vrtoglavi ceni 450 evrov.

Foto: Gucci

Zara je zdaj trend gumijastih sandalov dvignila na novo raven in v letošnjo ponudbo dodala dva para sandalov s peto. Morda se na prvi pogled zdi, da material in model nikakor nista združljiva, a nekako delujeta.

Temno modri in pudrasto roza sandali s tanko, srednje visoko peto morda niso najbolj primerni za hojo po skalnati plaži, so pa odlična izbira za večerni potep po mestu.

Foto: Zara

Če se vam peta slučajno ne zdi dovolj visoka, je tukaj še en model z vrtoglavo peto in paščki s konicami. Za njimi se bodo gotovo obračale glave!

Seveda pa so poskrbeli tudi za tiste, ki niste vajene nošenja pet. Gumijasti natikači s popolnoma ravnim podplatom so veliko bolj primerni za odhod na plažo, poleg tega pa bodo s svojimi živahnimi barvami popestrili enostavne bele oblekice.

Foto: Zara
Foto: Zara
Foto: Zara

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close