Gwyneth Paltrow je sestavila najbolj bizaren praznični nakupovalni seznam

06. november 2022

Gwyneth Paltrow je sestavila najbolj bizaren praznični nakupovalni seznam

06. november 2022
Foto: Profimedia

Za vsakogar se najde kaj.

Gwyneth Paltrow je razkrila svoje predloge za praznična darila in seznam je res pester – od seks stola za slabih 29 tisoč evrov, do 420 evrov drage Gucci torbice za pobiranje pasjih iztrebkov – za vsakega se najde nekaj. 

Igralka je svoj seznam razdelila na več kategorij – na darila za moške, za kuharje, za gostitelje, za popotnike, za otroke in tako dalje. Še največ zanimanja pa zagotovo pritegneta kategoriji za ljubimce, na kateri lahko poleg običajnega spodnjega perila, vibratorjev in sveč za vagino najdemo tudi več kot sto tisoč evrov drago uokvirjeno umetnino Roya Lichtensteina iz leta 1980, ter kategorija “bizarno, toda super”, v kateri se najdejo bizarna darila, kar se tiče cene, pa tudi koncepta. 

Naštevamo devet najbolj bizarnih:

1. Gucci torbica, v katero spravite vrečke s pasjimi iztrebki

Foto: Profimedia

S 420 evrov drago torbica lahko tudi med pobiranjem iztrebkov izgledate elegantno.

2. Barva za pse

Ko smo že pri psih – če želite, da je vaš pes opazen ali pa njegova dlaka izgleda preveč dolgočasno, lahko uporabite petdeset evrov vredni set veganskih barv za pse, ki so tudi dermatološko testirane in potrjene s strani veterinarjev. Psa lahko tako pobarvate v žive barve, njegovemu kožuhu pa lahko dodate tudi bleščice. 

Foto: Profimedia

3. Savna za dobrih osem tisoč evrov

Zakaj bi šli v savno, če imate savno lahko doma? Keramični grelci, LED luči ter Bluetooth poskrbijo za odlično izkušnjo kar doma – idealno darilo za zimski čas!

Foto: Profimedia

4. Zlati set za britje

424 evrov vredni set za britje morda res vsebuje enake Gillette britvice, ki jih kupite kjerkoli, toda britvica je res nekaj posebnega. Njen ročaj je iz 24-karatnega zlata, ki bolj spominja na umetnijo kot na britvico, ki bi jo redno uporabljali.

5. Boudoir stol 

Ali gre za seks stol ali za kos pohištva v posebnem stilu? Stol je oblečen v črno usnje in v resnici bi mu težko rekli stol, saj bi na njem bolj ležali kot sedeli, da ne gre za običajen stol pa namigujejo tudi paščki, ki so privezani na stol.

Foto: Profimedia

6. Vrečka kakcev

Ne izmišljujemo si – Gwyneth Paltrow je na seznam uvrstila tudi 75 evrov vredno vrečko, v kateri lahko najdemo zmlete iztrebke prostorejenih koz, konjev, kokoši in krav. Mešanica naj bi vsebovala najboljše kakce v Los Angelesu, ki jih lahko uporabite za gnojenje vrta, še posebej dobro pa naj bi se nanje odzivale vrtnice. 

Foto: Profimedia

7. Verižica za AirPodse

Navadne slušalke so zastarele, toda AirPodse znamo kaj hitro izgubiti. Zato jih lahko privežemo na 18-karatno zlato verižico, s pomočjo katere AirPodsev nikoli ne bomo izgubili. 

8. Prtički z vzorci kamasutre

Le kaj bi romantično večerjo naredilo še bolj romantično kot prtički z različnimi vzorci, ki prikazujejo položaje kamasutre?

Foto: Goop

9. Preprost telefon, ki spominja na tiste iz začetka stoletja

Tristo evrov vredna napravica nam omogoča, da vanjo vstavimo SIM kartico, pokličemo, pošiljamo sporočila, uporabimo navigacijo, budilko in poslušamo glasbo. Preprosta, a draga naložba, če želimo zmanjšati čas, ki ga preživimo na družbenih omrežjih na svojem telefonu.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close