Gwyneth Paltrow razkrila, zakaj prodaja sveče z vonjem "moje vagine"

26. julij 2022

Gwyneth Paltrow razkrila, zakaj prodaja sveče z vonjem "moje vagine"

26. julij 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka in zadnja leta uspešna podjetnica je končno spregovorila o tem, zakaj se ji je zdela prodaja slavnih sveč z “vonjem vagine” dobra ideja.

Ko je Gwyneth Paltrow pred nekaj leti lansirala svečo z imenom This Smells Like My Vagina (To diši po moji vagini, op. p.), je milo rečeno šokirala svet. Če nekateri doslej še niso poznali njene lifestyle znamke Goop, so nenadoma vsi vedeli za njen drugi poklic.

Zdaj pa je končno razkrila, zakaj je začela s prodajo te provokativne sveče, ki jo zdaj pozna ves svet. “Ta sveča nakazuje na to, da je čudovito biti ženska v vseh pogledih,” je razložila v intervjuju za oddajo Today.

Foto: Profimedia

A vse skupaj se je začelo kot šala med njo in parfumerjem Douglasom Littlom, ko sta iskala ustrezno kombinacijo vonjev, ko je 49-letna igralka ob eni od mešanic izjavila: “Oh, to diši kot moja vagina,” in tako sta začela z razvijanjem tega vonja.

Seveda pa se poraja vprašanje: kako diši vagina, kako opisati ta vonj in ga ujeti v svečo? Gwyneth pravi, da gre za mešanico geranije, citrusne bergamotke, cedre in vrtnice.

Očitno sta s parfumerjem s tem zadela v polno, saj je sveča kljub visoki ceni 67 evrov Goopov prodajni hit.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close