Gwynethin stil v sodni dvorani: škornji za 1.340 in pulover za 550 evrov

27. marec 2023

Gwynethin stil v sodni dvorani: škornji za 1.340 in pulover za 550 evrov

27. marec 2023
Foto: Profimedia

Igralka Gwyneth Paltrow je te dni na sodišču zaradi smučarske nesreče, ki se je zgodila leta 2016.

Gwyneth Paltrow, ki je zadnja leta bolj znana kot gurujka zdravega načina življenja, toži upokojeni zdravnik, ki trdi, da se je na smučišču leta 2016 zaletela vanj in mu povzročila več poškodb.

In medtem ko mediji budno spremljajo dogajanje v sodni dvorani, pa so modni poznavalci pozorni na vse oprave, ki jih zvezdnica izbira za sojenje. Do zdaj se je namreč vsak dan pojavila v skrbno izbranih kosih lastne znamke G. Label by Goop.

Prvi dan je nosila udoben pleteni pulover v krem odtenku, ki ga lahko najdemo med njeno kolekcijo, in stane 595 ameriških dolarjev (okrog 550 evrov). Čezenj je oblekla dolg olivno zelen plašč, zraven pa kombinirala rjave škornje znamke Celine, za 1.200 dolarjev (približno 1.100 evrov) in sončna očala Ray-Ban za okrog 250 evrov.

Foto: Profimedia

Lekcije iz nevtralnosti in minimalizma

Kasneje smo jo videli še v krem jopici z rjavimi gumbi, ki jo je kombinirala z rjavo tote torbo, videz pa nadgradila z zlatim nakitom znamke Foundrae, ki jo oglašuje tudi na svoji spletni strani Goop.

Foto: Profimedia

Za tretji dan na sodišču je izbrala sproščen hlačni kostim sive barve, pod katerega je oblekla rebrast top v istem odtenku. Celoten videz je ponovno popestrila z nalaganjem zlatega nakita.

Foto: Profimedia

Dan po tem pa smo jo lahko videli v črni majici in mornarsko modrem dolgem krilu, h kateremu je kombinirala Pradine škornje za 1.450 dolarjev (okrog 1.340 evrov). Glede na to, kar smo videli do zdaj, lahko z zagotovostjo trdimo, da nam je slavna igralka dala dragocene lekcije o minimalističnem slogu in nevtralnih opravah, ki funkcionirajo ob vseh priložnostih.

Foto: Profimedia

Sojenje se odvija v Utahu, kjer se mora Gwyneth zagovarjati zaradi smučarske nesreče, ki se je zgodila leta 2016. Upokojeni zdravnik Terry Sanderson jo namreč obtožuje, da ga je med smučanjem v letovišču Deer Valley zbila in nato zbežala, a zvezdnica pravi, da se je nesreča zgodila po njegovi krivdi, zato se je odločila za protitožbo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close