Hailey Bieber: To je bil moj največji modni kiks!

14. marec 2023

Hailey Bieber: To je bil moj največji modni kiks!

14. marec 2023
Foto: Profimedia

Justin Bieber je za avstralski Vogue intervjujal svojo ženo.

Hailey Bieber krasi naslovnico marčevske izdaje avstralskega Vogua, v reviji pa lahko najdemo tudi njen intervju. Mož Justin Bieber jo je tako vprašal, kateri je bil njen največje modno obžalovanje. 

“Zdi se mi, da jih imam veliko, a največja, ki mi v tem trenutku pride na misel, je, da sem pred nekaj leti nosila rožnato … to je bila škatlasta blazer obleka in mislila sem, da bo to najbolj ljubka stvar doslej,” je dejala Hailey. “Nosila sem jo, potem pa sem videla fotografije in res je bilo videti, kot da sem v škatli. Izgledala sem kot darilo in bilo je tako slabo.”

Hailey v omenjeni “škatlasti” obelki. (Foto: Profimedia)

Čeprav Hailey ni točno povedala, za katero obleko gre, pa so modni navdušenci pobrskali po spominu in našli omenjeno fotografijo osemindvajsetletnice iz leta 2015, ki je na rdeči preprogi v New Yorku nosila nežno roza blazer obleko. 

Hailey je v intervjuju prav tako delila nekaj modnih nasvetov, ki jim zvesto sledi. Predvsem je izpostavila pomembnost osnovnih kosov, torej dobrih kavbojk, bele majice, udoben par mokasink ter lep usnjen jopič. “Mislim, da s temi osnovnimi kosi nikoli ne moreš zgrešiti,” je dodala.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close