Hailey Bieber: “Ves čas jokam glede otrok”

16. maj 2023

Hailey Bieber: “Ves čas jokam glede otrok”

16. maj 2023
Foto: Instagram @haileybieber

Manekenka in ustanoviteljica znamke Rhode je za The Sunday Times razkrila, ali se zakonca pripravljata na otroke. 

“Ves čas jokam glede tega,” se je pošalila 26-letnica, ki pravi, da si otrok zelo močno želi, toda obenem jo je tudi zelo strah. “Dovolj je, da ljudje govorijo o mojem možu ali mojih prijateljih. Ne morem si predstavljati, da bi se morala soočiti z ljudmi, ki govorijo o otroku,” pravi. Prav vse kritike, ki jih prejema prek spleta, so vzrok, da se za otroke še nista odločila. 

Meni, da starši otroke vzgajajo najbolje, kot lahko, najpomembneje je, da se otroci počutijo varne in ljubljene. Hailey je sicer pred časom povedala, da zakon zahteva veliko dela, podobno kot otroci. “On je še vedno tista oseba, h kateri vedno hitim,” je povedala Hailey in priznala, da se zaveda, da se bosta z otroki morala še bolj truditi, da bo razmerje funkcioniralo. 

Foto: Instagram @haileybieber

Z Justinom Bieberjem sta poročena že od septembra 2018, Justin pa je v preteklosti dejal, da si želi pravega malega “plemena” otrok, toda dodal, da je vse odvisno od Hailey. “Za njeno telo gre,” pravi in dodaja, da si Hailey želi “ene par” otrok. 

Leta 2020 je tudi povedal, da si Hailey želi še nekaj stvari doseči, preden se odloči za družino in otroke ter da zanje še ni povsem pripravljena. Toda danes se zdi, da si Hailey tega močno želi.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close