Harry in Meghan sta za Očetovski dan delila ljubko fotografijo Archieja!

17. junij 2019

Harry in Meghan sta za Očetovski dan delila ljubko fotografijo Archieja!

17. junij 2019

Mali princ Archie je praznoval svoj prvi Očetovski dan v družbi mame Meghan Markle in očeta princa Harryja, ki sta z javnostjo delila najbolj srčkano fotografijo, kar jih je na Instagramu

Anglosaksonski praznik očetov ali t.i. Father’s Day pri nas ni tako znan, kot materinski dan, v tujini pa je precej pomemben. In prav ta dan sta vojvoda in vojvodinja Suseška obeležila s posebej ganljivo fotografijo svojega šest tednov starega sinčka Archieja Harrisona Mountbatten-Windsorja ter jo delila z vsemi ljubitelji britanskega dvora in monarhije.

https://www.instagram.com/p/ByxRc1hlo6Y/

Archie se na sliki oprijema očetovega prsta, njegov obrazek pa je manjši od Harryjeve dlani. Kako ljubko! Videti je, da je princ in novopečeni oče nadvse ganjen in njegova mama, Meghan Markle, prav tako. Srečna družinica in srečen otrok, ki raste tam, kjer ga obdaja samo ljubezen!

Pod fotografijo v črno-beli sepia tehniki oz. filtru je predstavnik britanskega dvora na kraljevem Instagram profilu zapisal:

“Vesel Očetovski dan! Želimo lep in poseben prvi Očetovski dan vojvodi Suseškemu.”

Archie Harrison Mountbatten-Windsor bo pri dveh mesecih, torej čez dva tedna, krščen v kapeli Sv. Jurija, tam, kjer sta se 19. maja lani poročila princ Harry in njegova izbranka Meghan. Tudi Harry in Archiejev stric, princ William, sta bila krščena v tej cerkvi.

https://www.instagram.com/p/ByaaWhWnvCa/

Kraljici Elizabeti II lahko glede na starost seveda odpustimo, da se ne bo udeležila pravnukovega krsta, toda tam bosta zanesljivo Archiejev ded, britanski kronski prestolonaslednik, princ Charles in njegova žena Camilla, ki bosta vodila kraljevsko zabavo, ki bo sledila krstu.

Kdo pa bo boter ali botrica malega krščenca Archieja? Zanesljivih informacij še ni, toda govori se o bližnjih prijateljih mladega para in celo o njunih zvezdniških prijateljih, kot sta Amal Clooney ali Sir Elton John.

Posnetek Archieja je na Instagramu dobil že skoraj dva milijona všečkov, nadvse očitno pa je, po komentarjih sodeč, ganil mnoga srca. Tudi tistih, ki kot otročiči niso nikoli živeli v taki ljubezni, harmoniji in izobilju, kot mali, ljubki Archie.

https://www.instagram.com/p/Byh0nonFgt4/

Nekateri celo trdijo, da je Archie na tej sliki na las podoben princu Harryju, ki je bil v taisti kapeli krščen leta 1984 in ga je v naročju tedaj držala mama, pokojna princesa Diana.

D. S.

Foto: Instagram, Daily Mail, Inside Edition, ET Canada

Style. Več novic

New Report

Close