Harry Styles končno spregovoril o svoji seksualnosti!

24. avgust 2022

Harry Styles končno spregovoril o svoji seksualnosti!

24. avgust 2022
Foto_ Instagram

Znani pevec in bivši član skupine One Direction je priznal, da o svojem zasebnem življenju namenoma ni nikoli javno govoril.

Pevec, ki je znan po svojih barvitih in svetlečih opravah, je končno odkrito spregovoril o svoji želji po zasebnem življenju.

V novem intervjuju za revijo Rolling Stone je nekdanji član skupine One Direction poglobljeno spregovoril o svoji odločitvi, da zaščiti svoja romantična razmerja pred navdušenimi oboževalci, in o tem, zakaj se je že dolgo nazaj odločil, da svojo spolnost obdrži zase.

“Nikoli nisem javno govoril o svojem življenju zunaj službe in ugotovil sem, da mi je to koristilo,” je 28-letni Styles povedal za izdajo, in pravi, da ve, da bodo oboževalci in drugi gledalci razpravljali o njegovem življenju ne glede na to, kaj reče. “Vedno bo obstajala neka različica govoric in jaz sem se odločil, da ne bom porabljal časa za to, da bi jih poskušal popraviti ali na nek način preusmeriti.”

Foto: Instagram

Da bi ohranil ravnovesje med svojim zelo javnim življenjem rockzvezde, ki potuje po arenah, in zasebnimi trenutki stran od množice, je Styles dejal, da je prva stvar, ki jo naredi po koncertu, prhanje. “Res je nenaravno stati pred toliko ljudmi in doživeti to izkušnjo,” je pojasnil pevec. “Če se umiješ, si samo gola oseba, v svoji najbolj ranljivi, človeški obliki. Tako kot goli dojenček, v bistvu.”

Skrbi tudi za svoj um

Poleg tega je še razkril, da je v zadnjih nekaj letih pogosteje hodil na terapije. “Zavezal sem se, da bom to počel enkrat na teden,” je dejal. “Počutil sem se, kot da vsak dan telovadim in skrbim za svoje telo, zakaj torej ne bi tega počel z umom?”

Nadaljeval je: “Toliko vaših čustev je tako tujih, preden jih začnete pravilno analizirati. Rad se resnično naslonim na čustvo in ga pogledam v obraz. Ne kot, ‘Nočem se počutiti tako,’ ampak bolj kot ‘Kaj je tisto, zaradi česar se tako počutim?’ “

Foto: Instagram

Ko se je osredotočil nase, je Styles izvedel več o svojih javnih in zasebnih osebnostih. “Ko delam, res trdo delam in mislim, da sem res profesionalec,” je povedal za Rolling Stone. “Potem, ko nisem, nisem. Rad mislim, da sem odprt in verjetno tudi precej trmast ter pripravljen biti ranljiv. Včasih sem lahko sebičen, a mislim, da sem skrbna oseba.”

V nadaljevanju o vidikih življenja, o katerih raje ne govori, je spregovoril o špekulacijah oboževalcev o njegovi spolnosti. Medtem ko je trenutno v zvezi z igralko Olivio Wilde, je glasbenik mnenja da ga njegove na na videz javne romance, ne definirajo, saj je edini, ki ve, kaj se dogaja za zaprtimi vrati.

Odziv oboževalcev na njuno razmerje pa je komentiral z besedami: “Zelo težek občutek je, da to, da si z mano, pomeni tudi, da si v enem grdem kotičku Twitterja,” je povedal nekdanji član skupine One Direction. “Samo peti sem si želel,” je dodal. “Nisem želel tega početi zato, da bi kogarkoli prizadel.”

“Javno nisem bil z nikomer”

“Včasih ljudje rečejo: ‘Javno si bil samo z ženskami,’ in mislim, da nisem bil javno z nikomer,” je dejal Styles. “Če vas nekdo fotografira z nekom, to ne pomeni, da se odločite za javno razmerje ali kaj podobnega.”

Ko je pozneje v intervjuju govoril o svoji vlogi zaprtega, istospolno usmerjenega policista v prihajajočem filmu My Policeman, je dodal: “Mislim, da ima vsakdo, vključno z mano, svojo pot do odkrivanja spolnosti in tega, da se z njo počuti bolj udobno.

Foto: Instagram

“Kasneje pa je Styles tudi razkril – čigar trenutna turneja Love On Tour se je začela septembra 2021 in se bo nadaljevala do marca 2023 –, da si bo verjetno kdaj v prihodnosti vzel odmor od turneje. Bo pa nadaljeval s pisanjem novih pesmi.

“Vedno pišem,” je povedal za izdajo in razkril, da s sodelavci že kuje nove ideje. “Mislim, da smo vsi tako navdušeni, da se vrnemo k temu, kar se zdi noro, ker smo pravkar izdali album.”

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close