Hči slavne igralke na Oskarjih nosila mamino obleko iz 90. let

16. marec 2023

Hči slavne igralke na Oskarjih nosila mamino obleko iz 90. let

16. marec 2023
Foto: Profimedia

Salma Hayek je svoji hčerki za večer oskarjev posodila svojo obleko iz leta 1997.

Salma Hayek se je v svoji karieri sprehodila že po številnih rdečih preprogah, za letošnje oskarje pa je svoji najstniški hčerki Valentini Palomi Pinault posodila obleko iz lastne garderobe iz 90. let.

Igralkina stilistka Rebecca Corbin-Murray je pobrskala po njenem arhivu in našla vintage kreacijo Isaaca Mizrahija, ki je 15-letnici pristajala kot ulita.

Foto: Profimedia

Živo rdečo obleko brez naramnic v princeskinem slogu je igralka prvotno nosila leta 1997 – 10 let pred Valentininim rojstvom –, ko se je udeležila plesa Fire and Ice.

Takrat ji je dodala bleščečo diamantno ogrlico in srebrne uhane, njena hčerka Valentina pa jo je 26 let kasneje posodobila s tanko srebrno ogrlico in majhno kovinsko torbico znamke Gucci.

Foto: Profimedia

Na Valentinino srečo je arhiv njene slavne mame poln modnih zakladov, ki si jih lahko najstnica izposodi, če želi. Ene od teh so recimo bleščeča obleka in tiara Giorgio Armani, ki ju je Salma nosila na podelitvi oskarjev leta 1997, ali pa izrazita črna obleka Versace, ki jo je istega leta nosila na prireditvi Met Gala.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close