Hit sezone: najlepši modeli pletenih čevljev za pomlad

11. april 2019

Hit sezone: najlepši modeli pletenih čevljev za pomlad

11. april 2019

Prevladujejo nevtralne barve, ki se podajo na vintage jeans in na lahkotne obleke s cvetličnim vzorcem. Izbirajte med natikači, balerinkami, škorenjci ali salonarji ter drugimi modeli

Ko bomo zlezli iz drugega vala nepričakovane ohladitve in se bodo temperature spet dvignile na 20 stopinj, bo dokončno nastopil čas, da se poslovimo od zaprte obutve.

Glavni hit za sezono pomlad-poletje 2019 so pleteni modeli sandalov, natikačev in poldoprte obutve (denimo v ‘mary-jane‘ slogu ali z ‘mačjo’ peto, ki ji v angleščini pravijo kitten heel). Na pistah so jih pokazali (že lani, kot napoved trendov za pomlad in poletje 2019) vsi znani oblikovalci, denimo Salvatore Ferragamo, katerega par krasi uvodno sliko.

model Maud znamke Sezane

Za ta slog so se odločili tudi pri drugih dražjih in malo cenejših znamkah, z veseljem so ga skopirale high street znamke. Izbirate lahko med osnovnimi barvami (črna, kožna ali ‘nude’ in bela) ali posežete po modno rdeči, zeleni in celo rumeni barvi.

Kot je videti iz fotogalerije, prevladujejo nevtralni odtenki, ki se lepo podajo na vintage jeans in na pomladno-poletne obleke s cvetličnim vzorcem. Izbirate lahko med natikači, balerinkami, škorenjci ali salonarji ter drugimi modeli.

Med najbolj privlačnimi modeli izstopa francoska znamka čevljev Souliers Martinez, ki je že v prejšnjih sezonah osvojila srca fashionist ter ‘it’ modnih deklet.

Tako njim kot nam so nadvse všeč sandali s kvadratno peto (block-heel), pa tudi modeli obutve iz pletenih trakov v kovinskih barvah oziroma z metalik odsevom.

Predstavljamo vam najlepše modele pletene obutve, ki se poda na prav vsak styling. Med njimi boste zanesljivo našle take po svojem okusu.

D. S.

Fotog: Instagram, Net-a-Porter, Reserved, Massimo Dutti, Zara, Mango, & Other Stories, Salvatore Ferragamo

Style. Več novic

New Report

Close