Hm, bomo to sezono res nosili miniaturne torbice?

27. februar 2019

Hm, bomo to sezono res nosili miniaturne torbice?

27. februar 2019

Na pariškem tednu mode so bile v središču pozornosti neuporabne, vendar šik mikro torbice.

Modni oblikovalec Jacquemus je svoje manekenke na modni pisti opremil z mikro torbicami … in ko napišemo mikro, resnično mislimo – mikro. To niso mini torbice, ki so nekoliko premajhne za naš mobilni telefon, pa še vseeno dovolj velike za šminko in ključe. Govorimo o torbicah, ki jih le stežka držimo v roki.

Torbice so dobesedno Barbie verzija oblikovalčevega izjemno popularnega modela Le Saq Chiquitto, ki nimajo nobenega praktičnega namena, z izjemo, da so resnično ljubke. Brez skrbi bi jih lahko namreč podarili svojim hčeram, da bi se z njimi igrale.

Zanimivo je, da je oblikovalec povedal, da je prodal že nekaj deset tisoč kosov, še preden smo jih lahko občudovali na modni brvi, mi pa se sprašujemo, komu je ta model v prvi vrsti sploh namenjen.

Jacquemus je znan po svojih domiselnih modnih dodatkih, vendar niso vsi na voljo v tako miniaturnih različicah. Za kolekcijo pomlad / poletje je lanskega septembra predstavil ogromno torbo za plažo, ki je skoraj zakrivala polovico manekenkinih teles, prav tako pa je bil »krivec« za še en nenavaden trend: ogromen slamnik, pod katerim bi nas zelo težko opeklo sonce.

https://www.instagram.com/p/BoJ5tGxFfpt/
https://www.instagram.com/p/Bli3WnPl9pW/

Miniaturno torbico smo lahko opazili na Beyonce, prav tako pa je dobila ogromno pozornosti s strani modnih ikon, ki so jo nosile na oblikovalčevi modni reviji.

https://www.instagram.com/p/BtDyJ1UgNXp/

V uredništvu nismo prepričani, če bi tako torbico nosili … ampak nikoli ne reci nikoli ?

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close