Bili smo na odbiti Mugler H&M zabavi v Berlinu: to vse prihaja tudi k nam

05. maj 2023

Bili smo na odbiti Mugler H&M zabavi v Berlinu: to vse prihaja tudi k nam

05. maj 2023
Foto: H&M

H&M je v Wilhelm Studios v Berlinu proslavil skorajšnji začetek težko pričakovanega sodelovanja z ikonično modno hišo Mugler.

H&M je gostil svojo največjo otvoritveno zabavo v Evropi, energičen in odbit večer, na katerem sta se združila glasba in moda, ter oboževalci blagovne znamke. Tam je bil tudi Style.Over.Net.

View this post on Instagram

A post shared by Style.Over.Net 🖤 (@styleovernet)

Celoten dogodek je bil pripravljen kot nepozabno doživetje, saj je vključeval različne kurirane prostore in nastop raperja Tommyja Casha ter didžej nastope VTSS, Toccorore in Chippy Nonstopa. Bleščečo zasedbo je dopolnil izvajalec in producent Zebra Katz, šov pa je združeval zvok, stil, nastope v živo, klubsko kulturo in ples.

Zebra Katz (Foto: H&M)

Šlo je za pravi poklon teatralnosti in ognjevitosti, ki je značilna za modno hišo od njenih začetkov pod vodstvom Thierryja Muglerja do sedanje inkarnacije pod vodstvom Caseyja Cadwalladerja.

Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M

Na zabavi so bili različni udeleženci, od berlinskih poznavalcev industrije in ključnih mnenjskih voditeljev do mednarodnega tiska in tudi naših vplivnežev ter ambasadork sodelovanja Mugler H&M: Nina Grilc, Gaja Prestor in Mia Guček, ki so vse nosile kose iz kolekcije Mugler H&M.

Nina Grilc
Gaja Prestor
Mia Guček

Šov je izražal Muglerjev etos

Težko pričakovana kolekcija je bila predstavljena v ločenih prostorih. Gostje so bili vodeni skozi svetel prostor, kjer so bile lutke, pritrjene na ledenih blokih, predstavljene znotraj instalacije. Ta je ustvarila senzorični prostor in vzbudila radovednost gostov.

Množica obiskovalcev zabave je bila nato vodena skozi temen prostor, ki so ga poudarjale instalacije sodobnega umetnika svetlobe Nicka Verstanda.

Foto: H&M
Foto: H&M

Dogodek, ki se ga je udeležilo več kot 900 gostov, med njimi tudi gostje iz Nemčije, Nizozemske, Avstrije, Švice in Slovenije, je izražal občutek raznolikosti in vključenosti, ki je za Muglerja osrednjega pomena in ki je osnova demokratičnega etosa oblikovalskih sodelovanj H&M.

Foto: H&M

Dogodka so se udeležile tudi pevka Maja Keuc in vplivnice Alja Perne, Tjaša Kokalj, Lara Begič, Nataša Mernik, Tina Mentol, Živa Teršek ter Tesa Jurjaševič, ki so vse nosile kose H&M.

Celotna kolekcija Mugler H&M bo na voljo tudi v izbranih prodajalnah v Sloveniji in na spletu od 11. maja 2023.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close