Horoskop: Te ženske so največje zapeljivke!

03. september 2020

Horoskop: Te ženske so največje zapeljivke!

03. september 2020

Pripadnice določenih astroloških znakov veliko lažje osvajajo moške od drugih. Na njihov šarm močnejši spol hitreje podleže, saj pritegnejo pozornost, kjer koli se pojavijo.

Devica

Pripadnice tega znaka so na samem prestolu, kar se tiče zapeljevanja. So zelo čustvene, vendar znajo svoja čustva zelo dobro nadzirati. Svoje želje in načrte vedno držijo zase. So zelo skrivnostne in dostojanstvene, moške pa osvajajo s svojim šarmom.

Vodnarka

Na drugem mestu so pripadnice znamenja Vodnar, ki imajo do partnerja velika pričakovanja, ki jih ne mislijo zmanjševati. Partner se mora do njih obnašati spoštljivo in od tega ne odstopajo! So čutne in inteligentne ter se rade zabavajo. Vedno so pripravljene na druženje, v njihovi družbi pa morate biti pripravljeni na poštenost, saj ne marajo laži.

Tehtnica

Na tretjem mestu so zapeljive Tehtnice. So ženstvene, pametne, zgovorne in aktivne. Ko se pojavi težava, bodo našle rešitev. Pričakujejo, da bodo moški zanje skrbeli, tudi finančno. So prefinjene, se elegantno oblačijo in imajo rade drage stvari.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close