Hrvati ponoreli za supergami iz Lidla za le 17,12 evra

23. september 2022

Hrvati ponoreli za supergami iz Lidla za le 17,12 evra

23. september 2022
Verzija za hrvaški trg. (Foto: Lidl Hrvaška)

Pred nekaj dnevi je bilo v hrvaških trgovinah Lidl mogoče kupiti moške superge njihove lastne znamke, ki pa so jih kupci v hipu razgrabili.

Hrvaški mediji poročajo o pravi noriji za moškimi supergami znamke Lidl, ki so jih na prodajne police dali v začetku tedna. Superge za zgolj 17,12 evra so razprodali skoraj takoj, eden od prodajalcev pa je za Index.hr pojasnil, da so jih razgrabili v 15 minutah.

Bele superge s črtami v prepoznavnih barvah Lidla so se tako kmalu znašle na spletnih oglasnikih, kjer pa jih prodajajo po precej višjih cenah. Na priljubljenem oglasniku Njuškalo se cene denimo gibljejo od 99 do celo 530 evrov za par.

Takpne so bile v Sloveniji na voljo lani. (Foto: Lidl Slovenija)

Pri nas so bile na voljo lani

V slovenskem Lidlu enakih superg ni za pričakovati, saj so podobne – le v drugačnih barvah – pri nas prodajali lani, za 12,99 evra. Tudi pri nas je bil odziv podoben, predvsem zato, ker so Lidlove superge že prej v drugih državah dobile status zaželenega izdelka.

Za to, da so Lidlove superge novi “it” kos, je kriva mlajša generacija, ki je poskrbela, da so superge postale tako zaželeni kos, da se na eBayu prodajajo za celo 2.500 evrov.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close