Hudo poškodovana slavna srbska manekenka toži milijarderja

22. avgust 2019

Hudo poškodovana slavna srbska manekenka toži milijarderja

22. avgust 2019

Lepotica je bila gostja na posestvu vietnamskega milijarderja Chinhuja Chuja, kjer je med vožnjo na jeklenici (zipline) trčila v drevo. Simona je po poročanju medijev 15 metrov nad tlemi na pomoč čakala kar dve uri.

Manekenka, ki je bila nato s helikopterjem prepeljana v eno najboljših zdravstvenih ustanov v ZDA, v Yale New Haven Hospital, si je na več mestih zlomila medenico, hudo pa si je poškodovala tudi roko.

Chu je obljubil, da bo poskrbel za vse Simonine potrebe in ji ponudil odškodnino – 12 mesecev bi od njega prejemala nekaj tisoč evrov, a se lepotica ni strinjala z vsoto, saj pravi, da gre za drobiž v primerjavi z zaslužki, ki jih je imela kot manekenka.

Milijarder naj bi ji, ker ni sprejela njegove ponudbe, nato zagrozil, da ne bo plačal njenega zdravljenja in nastanitve v hotelu s petimi zvezdicami. Simona je hotel zapustila prostovoljno in sprožila tožbo. Njen odvetnik je povedal, da je na invalidskem vozičku.

“Utrpela je hude poškodbe. Ne more delati in je v velikih bolečinah. Po zakonu bi morala dobiti pošteno odškodnino,“

je še dodal. Simona je zelo priljubljena manekenka, med drugim dela za blagovne znamke Gucci, Dolce & Gabbana in tudi Dior.

Vir: zurnal24.si

Foto: Facebook, Wireimage

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close