Hunter & Susnyara: sodelovanje dveh kultnih znamk

11. oktober 2019

Hunter & Susnyara: sodelovanje dveh kultnih znamk

11. oktober 2019

Hunter, kultna angleška modna znamka obutve z več kot 160-letno tradicijo, je to jesen slovensko modno sceno navdušila z novo kolekcijo do sedaj najbolj široke ponudbe Hunter izdelkov pri nas.

Na posebnem modnem dogodku, ki je potekal v veleblagovnici Maxi v Ljubljani, pa je Hunter premierno predstavil tudi ekskluzivno sodelovanje s priznano slovensko oblikovalko in trendseterko Nino Šušnjara, dolgoletno ljubiteljico znamke, ki je letos postala tudi Hunter ambasadorka.

Dogodek so v družbi Nine Šušnjara odlično izpeljali predstavniki podjetja Intsersocks, voditelj Nejc Simšič in Lina Antolič, Luna TBWA.
Nina Šušnjara je modnim navdušenkam in novinarkam razkrila svoje najljubše kose iz nove Hunter kolekcije

Zato je to jesen izbrala svoje najljubše kose iz nove Hunter kolekcije ter z njimi ustvarila 4 modne stajlinge, v katere je vpletla vse Hunter izdelke – oblačila, torbe, nahrbtnike in seveda, škornje kot najbolj prepoznaven Hunter kos.

Nogavice s podpisom Susnyara so na voljo v štirih barvnih različicah večnih odtenkov črne, bele, sive in peščene. Prejmete jih kot darilo ob nakupu Hunter škornjev ekskluzivno v veleblagovnici Maxi, kjer najdete tudi vso široko ponudbo nove Hunter kolekcije.

Nina Šušnjara je o edinstvenem sodelovanju s Hunterjem razkrila:

»Hunter je kultna znamka s tradicijo. Že vrsto let sem ji zvesta in naravnost fantastično se mi zdi, da je sedaj na voljo tudi pri nas. Sama obožujem vse modele v črni barvi, še posebej Wellington Original ali pa Refined Slim Fit modele.

Ponosna sem, da sem kot oblikovalka lahko del te zgodbe. Med tem ko je znamka Hunter tradicionalna, legendarna a hkrati sodobna, je znamka SUSNYARA nepredvidljiva, pozitivna in sporočilna. S Hunter sem združila moči in oblikovala nogavice, ki so trenutno eden najbolj kul  modnih dodatkov na sceni.

Na voljo so v štirih barvah in pridejo ekskluzivno v kompletu pri nakupu Hunter škornjev.«

Tako kot vsi Hunter izdelki so nogavice s podpisom Nina Šušnjara na voljo ekskluzivno v veleblagovnici Maxi. Nogavice prejmejo kupci kot darilo ob nakupu Hunter škornjev.

Foto: promo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close