Igralec po štirih letih zveze prvič na rdeči preprogi s spremljevalko

06. december 2022

Igralec po štirih letih zveze prvič na rdeči preprogi s spremljevalko

06. december 2022
Foto: Twitter

Čeprav zveza ni bila skrivnost, je par znan po tem, da svoje življenje ohranja skrito.

V štirih letih zveze se igralec Robert Pattinson in manekenka Suki Waterhouse nista nikoli skupaj sprehodila po rdeči preprogi. To se je končno spremenilo – par se je namreč prejšnji vikend udeležil Diorjeve modne revije v Egiptu.

Pattinson, ki je tudi dolgoletni ambasador Diorja, in Waterhouse sta privabila številne poglede in prav sijala. Zdi se, da par s skupnim javnim nastopom stopa v novo obdobje svoje zveze. 

Foto: Twitter

Waterhouse je nosila vijolično prosojno obleko z volančki, Pattinson pa belo-srebrno obleko in rjav puli. 

Foto: Twitter

Par se je začel videvati leta 2018, toda o zvezi nista pogosto govorila, prav tako ju je bilo le redko mogoče videti skupaj. Igralec, znan po vlogah Edwarda Cullena iz Somraka in po vlogi Batmana, je pred časom za The Sunday Times povedal, da zvezo ohranjata skrito zato, ker “če dovoliš ljudem, da vidijo vsako podrobnost, potem to razvrednoti pomen ljubezni”. Igralec se je z negativnimi platmi javnega življenja spopadel že pri zvezi s soigralko Kristen Stewart, s katero sta se leta 2013 po štirih letih razšla.

Kljub temu, da Angleža svojo zvezo ohranjata skrito očem javnosti, pa vsake toliko časa rada razkrijeta kakšno zanimivo podrobnost iz njunega razmerja. Pattinson je tako v začetku leta povedal, da je imela manekenka ob ogledu Batmana izjemno močno čustveno reakcijo.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close