Igralka brez dlake na jeziku: “Imela sem že cel kup botoksa”

02. marec 2024

Igralka brez dlake na jeziku: “Imela sem že cel kup botoksa”

02. marec 2024
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka Olivia Colman je v intervjuju sproščeno razkrila, da je redna uporabnica botoksa.

Olivia Colman je znana po sproščenih intervjujih in odgovorih, s katerimi nasmeji marsikoga, hkrati pa tudi preseneti. Pred kratkim je bila skupaj s soigralko iz filma Wicked Little Letters Jessie Buckley gostja pri BBC Radio 2.

Beseda je v enem trenutku nanesla na izgled, pri čemer je 50-letna igralka razkrila, da je velika oboževalka botoksa.

Ko je voditelj Vernon Kay razkril, da sta iste starosti, se je Olivia presenečeno odzvala: “Sva res? Videti sem kot tvoja mama. Izgledaš tako mlad.” Zatem ga je vprašala, koliko botoksa si je že privoščil, na kar je voditelj odgovoril, da nič.

Nato pa je Olivia brez dlake na jeziku priznala, da ga je sama imela že “cel kup”, pri tem pa planila v smeh. Voditelj jo je nato vprašal, če boli, zvezdnica pa je dejala, da gre vendar za “injekcije v obraz.”

Foto: Profimedia

Olivijina iskrenost je bila med oboževalci zelo dobro sprejeta, ki so se večinoma strinjali, da je “prav osvežujoče” slišati zvezdnika, ki govori o lepotnih popravkih.

Sicer pa to ni prvič, da je igralka, ki jo najbolj poznamo po vlogi kraljice Elizabete II. v seriji Krona, tako odkrito govorila o botoksu. Že leta 2021 je za The Times razkrila, da obožuje tovrstne popravke in da mora obiske pri lepotnem zdravniku pametno razporediti med snemanji. “Obožujem botoks, vendar sem previdna, da si ga dam vbrizgati, ko imam v urniku večjo luknjo.”

Olivia kot kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia)

Ko je denimo igrala starajočo kraljico Elizabeto II. se je morala za nekaj časa posloviti od botoksa, zdaj pa si ga lahko spet privošči malce več.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close