Igralka Diane Keaton se hvali: “Še nikoli nisem dobila toliko komplimentov!”

17. april 2019

Igralka Diane Keaton se hvali: “Še nikoli nisem dobila toliko komplimentov!”

17. april 2019

73-letna oskarjevka je koš pohval prejela zaradi novih kavbojk. Če je verjeti opisu, gre za jeans, ki laska postavi bolj kot vse, kar je nosila, zato je vzbudila zanimanje drugih znanih igralk

Kavbojke so tisti kos garderobe, ki ga ženske v trgovini ponavadi najtežje izberemo in za nakup katerega si vzamemo veliko časa, obenem pa je oblačilo, ki lahko našo postavo dramatično polepša.

Če je verjeti znani igralki Diane Keaton, obstaja poseben model jeansa, v katerem ne boste varne pred komplimenti! 73-letna oskarjevka je na svojem Instagram profilu objavila galerijo fotografij, na katerih pozira v kavbojkah, ki ‘najbolj laskajo njeni postavi v vsem življenju’ in ko so to prebrale še druge znane igralke, so se takoj začele zanimati za te kavbojke.

https://www.instagram.com/p/BwPdyFfFkqA/?utm_source=ig_embed

Keatonova je zares izčrpno opisala:

“Kar se tiče teh kavbojk, nič ne pretiravam. Nosila sem jih v letalu. Nosila sem jih v preddverju hotela. Nosila sem jih v muzeju. Nosila sem jih na sprehode. Imela sem jih oblečene tudi na vlaku za New York. Povem vam, da še v življenju nisem prejela toliko pohval za katerikoli kos oblačila, ki sem ga do zdaj nosila!”

Debra Messing, Gwyneth Paltrow in Jennifer Garner prav tako niso mogle skriti navdušenja nad Dianinimi kavbojkami in so jo v komentarjih pod sliko vprašale, kje jih je kupila, obenem pa so se malce pošalile še na račun slavne igralke, ki vse opise na svojem Insta profilu piše z VELIKIMI ČRKAMI, kar se v spletnem bontonu sicer dojema enako, kot bi na koga kričali…

https://www.instagram.com/p/BwRoS3tl2C-/?utm_source=ig_embed

Šalo na stran, Diane ima povsem prav, saj gre za res laskav model oz. kroj kavbojk, ki je povrhu tega eden od najbolj trendi modelov zadnjega časa. Zato boste podoben model še same našle v nekaterih priljubljenih trgovinah in tako kot Diane Keaton lahko uživale v komplimentih mimoidočih povsod, kjer se boste pojavile!

D. S.

Foto: Instagram, Home and Property

Style. Več novic

New Report

Close