Igralka kot največjo oviro v svoji karieri navedla visok IQ

26. oktober 2021

Igralka kot največjo oviro v svoji karieri navedla visok IQ

26. oktober 2021
Avtor: Profimedia

Kate Beckinsale je razkrila, da jo je mama v mladosti peljala na IQ test, ki je pokazal, da je ta “zelo visok”.

Priljubljena igralka Kate Beckinsale, ki je znana po tem, da brez dlake na jeziku razkriva podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, je v nedavnem pogovru v oddaji The Howard Stern Show razkrila, kako jo je “visok IQ doslej vedno oviral v karieri”.

Ko jo je voditelj Howard Stern vprašal, kako visok je njen IQ, je odvrnila samo, da je “zelo visok”, ter da jo je mama testirala že kot deklico. “Mislim, da me je peljala na testiranje zato, ker naj bi bili pametni otroci precej neznosni,” je razložila.

Z voditeljem sta nato poklicala njeno mamo, ki je v oddaji razkrila, da ima 48-letna igralka IQ 152. (Kot povprečen IQ velja vrednost 100, nadpovprečni pa nad vrednostjo 120).

Avtor: Profimedia

Zdravniki: Bila bi srečnejša, če bi bila manj pametna

“Želim si, da bi tudi jaz imel IQ 152,” se je na to odzval slavni voditelj, Kate mu je odvrnila, da naj si tega ne želi. “Čisto vsak zdravnik, ki sem ga srečala, mi je dejal, da bi bila veliko srečnejša, če bi bila za 30 odstotkov manj pametna,” je nadaljevala in dodala, da jo to pri karieri pravzaprav ovira. “Nikakor mi ni v pomoč, rekla bi celo, da je to zame nekakšen hendikep.”

Sicer pa je zvezdnica pred nekaj dnevi razkrila še eno zanimivost, s katero je pritegnila pozornost medijev: med oblačenjem pajkic se je tako poškodovala, da je potrebovala pomoč reševalcev. Več preberite v članku: Bizarno: grozna poškodba hrbta zaradi pajkic?.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close