Sophie Turner si želi selitve v Anglijo

12. maj 2022

Sophie Turner si želi selitve v Anglijo

12. maj 2022
Foto: Profimedia

Sophie Turner, igralka serije Igra prestolov, namerava svojega moža prepričati, da se preselita v njeno rodno Anglijo. Noseča igralka se namreč spopada z težavami v duševnem zdravju. 

V junijski številki revije Elle UK je šestindvajsetletna igralka povedala, da jo vleče nazaj na domačo zemljo predvsem zaradi njenega duševnega zdravja in splošnega počutja. 

“Tako zelo pogrešam Anglijo,” je povedala. “Ljudi, njihov način razmišljanja, vse. Počasi vlečem svojega moža nazaj. Res rada živim v Ameriki, toda za svoje duševno zdravje moram biti s svojimi prijatelji in družino.”

Joe Jonas, Sophie Turner
Sophie je poročena z Joejem Jonasom. (Foto: Profimedia)

Igralka je pred kratkim javno povedala, da je imela v preteklosti hude težave s prehranskimi motnjami, zaradi česar je terapevtka nekaj časa celo živela v njeni hiši. 

Družina Turner-Jonas trenutno živi na Floridi, igralka pa si zelo prizadeva, da svoje angleške navade in hrano predstavi tudi možu. Pravi, da ameriška čokolada in čips preprosto niso enako dobri kot tisti britanski. 

Igralka ima z nekdanjim članom skupine Jonas Brothers hčerko Willo, ki se jima je rodila leta 2020, zakonca pa že pričakujeta drugi naraščaj.

Turner si želi, da bi se njeni otroci šolali v Angliji. Pravi, da si želi, da bi bila Anglija za njeno družino zadnja destinacija, toda 32-letni pevec glede selitve še ni popolnoma prepričan. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close