Hayden Panettiere je hčerko poslala živeti k očetu v Ukrajino

07. julij 2022

Hayden Panettiere je hčerko poslala živeti k očetu v Ukrajino

07. julij 2022
Foto: Profimedia

Nekoč ena priljubljenih igralk je v iskrenem intervjuju spregovorila o odvisnosti od opioidov in alkohola, ter priznala, da je hčerko raje poslala živeti k očetu v Ukrajino.

“Zjutraj sem se zbudila in lahko funkcionirala samo, če sem srkala alkohol,” je za revijo People priznala Hayden Panettiere.

Igralka, ki se je spomnimo iz serij Heroji in Nashville, je prvič po dolgem času javno spregovorila o svojem zasebnem življenju in razkrila svoje najtemačnejše trenutke, zaradi katerih je trpela tako njena družina kot kariera.

Odpoved hčerki je bilo njeno dno

Vse skupaj se je začelo že v njenih najstniških letih, ko je prvič začela uživati opioide in postala od njih odvisna. Ravno ti so bili razlog, da je leta 2018 svojo takrat štiriletno hčerko Kayo poslala živeti v Ukrajino, skupaj z njenim očetom, svetovnim boksarskim prvakom, Vladimirjem Kličkom.

To, da se je morala ločiti od hčerke in nekdanjega partnerja Vladimirja prositi, da prevzame popolno skrb za hčerko, je bilo njeno dno, pravi. “To, da sem jo poslala v drugo državo, je bilo nekaj najtežjega.”

“A hotela sem ji biti najboljša mama, in včasih to pač pomeni, da jih moraš izpustiti,”

je dejala.
Hayden z nekdanjim partnerjem Vladimirjem Kličkom. (Foto: Profimedia)

Ni želela preživljati časa s svojim otrokom

Njena odvisnost od opioidov se je začela pri 15 letih, ko ji jih je predstavil eden od članov njene ekipe. Takrat jih je poimenovala “srečne tabletke”. Z alkoholom pa se je srečala že dve leti prej, na eni od hollywoodskih zabav.

Ob tem je razložila, da je bila med nosečnostjo trezna, težave z alkoholom pa so nastopile po rojstvu, ko je prišla poporodna depresija. “Nikoli nisem hotela škodovati svojemu otroku, vendar nisem želela preživljati časa z njo,” je priznala in dodala, da bi to obdobje svojega življenja opisala “s sivo barvo”.

Haydenina kariera se je začela vzpenjati po seriji Heroji. (Foto: Profimedia)

Zdravniki so ji dejali, da ji bodo odpovedala jetra

Težave z odvisnostjo je reševala s pomočjo številnih centrov za zdravljenje odvisnosti, a se ni izšlo. Ko pa so ji zdravniki rekli, da ji bodo odpovedala jetra, če bo tako nadaljevala, je vedela, da mora nujno ukrepati. Končno je našla pravi center, kjer ji je uspelo razrešiti travme.

“Našla sem prostor, kjer so me dobesedno raztrgali na koščke in ponovno sestavili,” je razložila in dodala, da so med zdravljenjem na plano prišli nerazrešeni, potlačeni spomini, s katerimi se nikoli ni soočila. Kmalu zatem je spet začutila zadovoljstvo.

Hayden s hčerko Kayo. (Foto: Profimedia)

Hayden je v intervjuju še pojasnila, da hčerka Kaya še vedno živi v tujini z očetom in da ima lepo življenje, a vse od ruske invazije ne več v Ukrajini.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close