Igralka razkriva: “To so razlogi, da sem Hollywood zamenjala za kmetijo!”

01. junij 2022
Nikki Reed

Igralka razkriva: “To so razlogi, da sem Hollywood zamenjala za kmetijo!”

01. junij 2022
Foto: Profimedia

Nikki Reed je pred časom zapustila Hollywood ter se z možem in hčerko preselila na kmetijo, da bi hčerki omogočila čim bolj normalno življenje. 

Štiriintridesetletna igralka je odraščala v mestu brez dostopa do narave, toda že od malih nog je imela rada živali. Reed je pri petnajstih zaslovela z vlogo v filmu Trinajstletnici, gotovo pa jo vsi poznamo po vlogi Rosalie Cullen iz filma Somrak.

Kazalo je, da mesta ne bo nikoli zapustila, toda po poroki z glavnim igralcem iz serije Vampirski dnevniki Ianom Somerhalderjem leta 2015 ter po rojstvu hčerke Bodhi dve leti kasneje, sta se zakonca odločila, da pobegneta v naravo. 

“To je bila zame prelomna točka,” pravi Reed. “Zavestno sem se odločila, da svojemu otroku dam najbolj normalno življenje, kar lahko.” To je pomenilo, da se je družina preselila daleč iz mesta, v naravo, kjer imajo krave, koze, pse in konje, gojijo sivko in rožmarin, pa tudi kumare in paprike. 

Igralka pravi, da je bila selitev pravo olajšanje in da selitev na podeželje priporoča vsem. “Prisežem, da če si kdo želi občutka sproščenosti, miru in spokojnosti, je odgovor narava.”

Na svoji kmetiji se zdaj štiriletna Bodhi uči saditi in gojiti stvari ter si umazati roke. Reed pravi, da je opazovanje hčerke, ki bosa teče po zemlji, nekaj najlepšega. 

Kmetovanje in narava dobro vplivata tudi na njihovo duševno zdravje. Reed namreč dneve preživlja ob božanju krav, jahanju konjev in gojenjem paradižnikov. Igralka pravi, da je narava najboljša oblika terapije, saj so učinki takojšnji – greš na sprehod ter takoj začutiš endorfine in pogledaš drevo namesto zaslona na telefonu.

Igralka si je vzela odmor od igranja in namesto tega ustanovila podjetje BaYu with Love, ki se ukvarja z nakitom, povezanim z naravo, ustvarja pa tudi linijo veganskih čevljev pri podjetju Løci.

Pravi, da je bilo zelo strašljivo zapustiti igralske vode, saj je bil to edini poklic, ki ga je imela in poznala. “Toda veliko sem se naučila o tem, kaj je zame pomembno. Veliko stvari je prišlo s holivudskim lifestylom in ni sinergije s prioritetami, ki jih imam sedaj v življenju, ter z ljudmi, s katerimi se želim obkrožiti,” pravi. Njene prioritete so namreč skrb za družino, živali in uživanje vseh sadov narave

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close