Igralka zaradi bolezni že pri 50 letih končuje kariero

15. november 2022

Igralka zaradi bolezni že pri 50 letih končuje kariero

15. november 2022
Foto: Profimedia

Christina Applegate je sporočila, da bo zaradi multiple skleroze morala že pri 50 letih zaključiti igralsko kariero. Tik pred tem pa so jo počastili z zvezdo na Pločniku slavnih.

Priljubljena igralka je v intervjuju za Variety izjavila, da bo Netflixova serija Dead To Me verjetno njena zadnja in da bo s tem končala svojo kariero. Razlog za to je napredujoča multipla skleroza, ki ji povzroča vse več težav.

Bolezen so ji diagnosticirali v začetku leta 2021, med snemanjem aktualne, tretje sezone serije Dead To Me, ki bo premiero doživela v četrtek. Ta sezona bo hkrati tudi zadnja.

Christina v seriji Dead To Me. (Foto: Profimedia)

Zvezdo razkrila s TV-družino izpred 35 let

Le nekaj dni pred premiero pa so Christino počastili z zvezdo na Pločniku slavnih, s katero je njena 35-letna igralska kariera dobila nekakšno piko na i. “Ta dan mi pomeni več, kot si sploh lahko predstavljate,” je povedala ob razkritju zvezde.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ob tem ganljivem dogodku sta jo spremljala David Faustino in Katey Sagal, njena soigralca iz humoristične serije Družina za umret, ki je Christino pred več kot 35 leti izstrelila med zvezde.

Situacijsko komedijo Družina za umret so predvajali od leta 1987 do 1997 in je govorila o kaotični, necivilizirani in katastrofalni družini Bundy z dvema najstnikoma. Serija še danes velja za najbolj uspešno televizijsko serijo vseh časov.

Družina za umret (Foto: Profimedia)
Foto: Profimedia
Liz in Linda s Christino (Foto: Profimedia)

Spremljali sta jo tudi soigralka iz serije Dead To Me Linda Cardellini in ustvarjalka serije Liz Feldman. Ob tem je zanje povedala, da “nimam prijateljev, imam družino.”

Dodala je: “Ti ljudje skrbijo zame. Skrbijo zame vsak dan mojega življenja in brez njih ne vem, kaj bi.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close