Igrive modne kombinacije za prve pomladne dni

20. februar 2019

Igrive modne kombinacije za prve pomladne dni

20. februar 2019

S trendovskimi kombinacijami oblačil, modnih dodatkov in obutve so znana modna dekleta že zakorakala v prve toplejše dni in napovedale veselo vrnitev pomladi.

Od uradnega začetka pomladi nas loči še dober mesec dni, toda zima je letos usmiljena in nas je že konec januarja, še posebej pa v prvi polovici februarja založila z razkošno pošiljko toplih sončnih žarkov in nadvse prijetnimi temperaturami, ki že dišijo po pomladi.

Iz ljubiteljic mode in trendov je prijazno vreme potegnilo najboljše in tako na mestnih ulicah že lahko opazujemo mimohod vročih modnih smernic za pomlad 2019! Mnoge fashioniste so zaradi relativno visokih temperatur odvrgle težke zimske plašče ter bunde in prikazale razigrane modne urbane kombinacije iz oblačil in dodatkov, ki so si jih med prvimi kupile v trgovinah.

Turobni in melanholični dnevi s prekratko dnevno svetlobo se zanesljivo poslavljajo, le še maškare pridejo dokončno odgnat zimo, pa bo! Medtem lahko uživamo ob ogledovanju stilsko pogumnih in domiselnih deklet, ki znajo odlično kombinirati nove trende za letošnjo pomlad.

Prav tako lahko same pokukamo v fizične prodajalne modnih znamk ali obiščemo njihove spletne strani, da bomo na tekočem s trendi in izbrale ‘stajliš’ kombinacijo po svojem okusu. Vseeno, ali jo bomo nosile že v teh toplih februarskih dneh, ali če bomo z njimi čakale do ‘uradnega’ vstopa v pomlad.

Prehodno obdoblje med zimo in pomladjo nam dostikrat dela preglavice, saj so jutra in večeri kar hladni, čez dan pa se lahko pošteno ogreje, sploh na soncu. Opoldanski obisk terase trendi lokala v toplem dnevu lahko tako izkoristimo, da se napojimo s stilskimi idejami okusno oblečenih gostov. Pomladi se veselimo, ker bomo lahko odvrgle težja oblačila in jih zamenjale z lahkotnejšimi materiali.

Veseli nas tudi, da bomo v omare in v streetstyle podobo spet vnesle žive in vesele barve. Kaj je v trendu, nam kažeta modna ulica in številne izložbe, a kljub vabljivemu soncu ne pozabimo na toplo pokrivalo, kako ruto ali šal in pri roki imejmo lahek prehodni plašč ali usnjeno jakno.

Dnevne obleke lahko videvamo povsod, večinoma jih krasijo vzorci ter potiski. Trendseterke so v prvih pomladnih kombinacijah na mestnih ulicah pokazale še, kakšne kavbojke bomo nosile to sezono.

Kavbojke lahko dopolnite z belo ali črtasto modro srajco, z gležnjarji ali teniskami in seveda ‘it’ kosom nove pomladi, črno usnjeno jakno. Tako, pa ste uspele sestaviti brezčasno kombinacijo, ki bo ‘zažigala’ tudi v novi sezoni.

D. S.

Foto: Instagram, Journal.hr, Imaxtree, Harper’s Bazaar, The Fashion Medley

Style. Več novic

New Report

Close