Ima 47 let, rada kaže golo telo in trdi, da še ni obiskala plastičnega kirurga

AnjaCajhen, 02. junij 2020.

»Nimam namena spreminjati kar koli na sebi, estetska kirurgija mi preprosto ni všeč,« je nekoč povedala ter dodala, da bo za spremembe pripravljena, ko bo stara 65 let.

Manekenka in model Heidi Klum je včeraj dopolnila 47 let. Rojena je bila 1. junija 1973 v Nemčiji. Pred maturo jo je prijateljica Karin prepričala, da izpolni kupon in se prijavi na modno tekmovanje, kjer bo zmagovalec gostoval v priljubljenem TV šovu Thomasa Gottschalka.

Heidi je pristala in med 25.000 tekmovalkami zmagala. Ponudili so ji pogodbo v vrednosti 300.000 dolarjev, ki jo je sprejela in tako začela kariero modela in tako pustila izobraževanje v šoli za modne oblikovalce.

https://www.instagram.com/p/Bys7h3ZJ5O3/

Privlačna svetlolaska se je pojavila na naslovnicah vseh vodilnih modnih revij. Poskusila se je tudi v igralskih vodah; v filmih in serijah. Uspešna modna oblikovalka oblek, nakita in parfumov je na vseh področjih dosegla velik uspeh. Prav tako je članica žirije v America’s Got Talent.

https://www.instagram.com/p/ByAgSTbh5NP/

Čeprav so številne njene kolegice podlegle botoksu in plastičnim operacijam, Heidi trdi, da ni ljubiteljica takih sprememb.

https://www.instagram.com/p/B_iebbyJjax/

Manekenka se je 2012 znašla na seznamu žensk z najlepšimi naravnimi prsmi, vendar se je že 2017 začelo šepetati o njenem bujnejšem oprsju.

https://www.instagram.com/p/B665r7TJe9V/

In medtem ko je Heidi razlagala, kako se boji iti pod nož, so se njeni oboževalci po družbenih omrežjih razpisali, da se le ni v celoti odpovedala posegom.

https://www.instagram.com/p/CAYs1RKpDSw/

Tudi njeno zasebno življenje je zelo pestro. Njen prvi mož je bil frizer Ric Pipino, s katerim je bila poročena med leti 1997 in 2002. Nato se je čez tri leta poročila z glasbenikom Sealom, s katerim ima dva sinova Henryja (14) in Johana (13) ter desetletno hčer Lolo. Par se je ločil leta 2014, Heidi pa ima iz kratkotrajne zveze s Flaviom Briatorejem hči Leni, ki pa jo je Seal posvoji, saj Italijan hčere ni nikoli priznal.

Lani je lepotica še tretjič stopila v zakonski stan, saj se je na Capriju poročila s 30-letnim kitaristom popularne nemške skupine Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom.

https://www.instagram.com/p/B0yJPNWp3Yf/

Kako zelo je mladi Nemec zaljubljen v 17 let starejšo soprogo, je pokazal, ko ji je za rojstni dan na vrhu postavil ogromen kos Berlinskega zidu, s čimer se je pohvalila na družbenih omrežjih.

Nemka svoje oboževalce redno razveseljuje z golimi fotografijami, zaradi česa jo tudi napadajo. Pred kratkim je pozirala zgoraj brez, komentatorji pa so ji napisali, da tako obnašanje za to starost res ni več primerno.

https://www.instagram.com/p/CAvCt6CJZVk/

»Imaš že toliko let, ti pa še vedno objavljaš take fotografije. Sramota! Zasebnost hrani za soproga, ne za milijone oboževalcev,«

se je glasil samo eden izmed številnih komentarjev.

V središču pozornosti se je znašla tudi marca, ko je potarnala, da se ne počuti dobro in da se boji, da je okužena z novim koronavirusom. Oba s Tomom sta se testirala, rezultat pa je bil za oba negativen.

Foto: Instagram

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close