Ima naziv »oče leta«, razlog pa so čudovite frizure, ki jih ureja hčerkici

16. julij 2020

Ima naziv »oče leta«, razlog pa so čudovite frizure, ki jih ureja hčerkici

16. julij 2020

Vzgoja otrok se marsikomu zdi preprosta, toda samo starši vedo, kakšno zahtevno delo je to. Še posebej, če ste samohranilka ali samohranilec, ki sam vzgaja deklico, kot sta Greg Wuckhurst in mala Izzy.

Noben vidik dekličine vzgoje ga ni zaobšel, pravi pa, da je bila edina težava oblikovanje frizur.

Greg je nekoč izjavil, da je njegov najljubši del dneva jutro, ko se zbudi in mu še zaspana hči potisne obrazek v vrat. Čeprav so to zanj sladki trenutki, ga prav takrat čaka česanje Izzyjinih las in oblikovanje frizure, ki si jo deklica tistega dne zaželi.

Obiskoval je frizerski tečaj

»Lase sem znal samo speti v čop,«

je dejal.

Vendar ni obupal. Za pomoč je prosil kozmetični oddelek šole, na kateri je zaposlen in začel hoditi na frizerske tečaje.

Kar nekaj ur je treniral na lutkah, nato pa mu je inštruktorica pokazala, kako se naredi kito, figo in ostale frizure.

Ko je Greg teorijo obvladal, je bil čas, da svoje znanje uporabi tudi na Izzy. V tem »opravilu« sta se oba zelo zabavala in tu ju je še bolj zbližalo.

Greg je začel pravo revolucijo v oblikovanju frizur za majhne deklice. Odločil se je, da bo svoje znanje prenesel tudi na druge očete, ki se borijo z istimi izzivi.

The Hair Dad

Na YouTube je objavil poučne video posnetke in odprl Instagramovo stran, ki ponuja nešteto navdihov. Imenoval jo je The Hair Dad.

Številni očetje so sledili Gregovim nasvetom ter se mu zahvalili, da zdaj lahko osrečujejo hčerke. Kljub temu Greg ni postal pol sebe in je priznal, da njegove prve frizure niso bile za objavo.

Šola, v kateri je zaposlen, organizira Dan frizur za očete in hčere, kjer Greg očetom poučuje oblikovanje najbolj preprostih in najbolj zapletenih frizur.

Njegova največja sreča

Kljub novi pridobljeni slavi je Gregov najpomembnejši čas, ki ga preživi z Izzy. Deklica mogoče še ne razume, zakaj je njen oče naenkrat pritegnil toliko pozornosti, vendar ima to njegovo spretnost zelo rada. Najboljše od vsega je, da je še dovolj mlada, da ji bo Greg še dolga leta lahko oblikoval frizure.

Ta oče je vsekakor navdih, kako se kot samohranilec še izboljšaš in to se mu je obrestovalo na najboljši možni način.

Bravo!

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close