Imamo prvi vpogled v novo sezono Umbrella Academy!

13. november 2022

Imamo prvi vpogled v novo sezono Umbrella Academy!

13. november 2022
Foto: Instagram

Ena naših najljubših serij Umbrella Academy s četrto sezono prihaja h koncu. Čeprav še ne vemo, kdaj jo lahko pričakujemo na Netflixu, nam je njen avtor dal majhen vpogled v prvo epizodo te zadnje sezone

Zvesto smo spremljali tri sezone Netflixove serije Umbrella Academy, zato nas je kar malce razžalostila novica, da bo prihajajoča četrta sezona zadnja. Verjamemo, da bo serija imela zaokrožen konec, čeprav si sploh ne moremo predstavljati, kako se bo celotna situacija razpletla.

Od scenarista Steva Blackmana pa smo dobili majhen namig, ki marsikomu ne bo prav nič pomenil, vemo pa, da bodo oboževalci samo iz te ene fotografije razvili veliko teorij.

Steve Blackman je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo naslovne strani scenarija prve, premierne epizode četrte sezone z naslovom: “The Unbearable Tragedy of Getting What You Want“. Ali v prevodu: “Neznosna tragedija tega, da dobiš, kar si želiš”.

Blackman je v opisu objave zapisal: “In tako se začne … še zadnjič,” kar je dokaz, da se je produkcija zadnje sezone Umbrella Academy končno začela. Na strani s scenarijem lahko tudi preberemo, da sta epizodo napisala Blackman in Jesse McKeown.

Kako se je končala tretja sezona?

Za vse tiste, ki potrebujete majhen opomin, kako se je končala tretja sezona: naša slavna skupina bratov in sester se je namreč znašla v novi časovnici, ki jo narekuje sam Hargreeves in v kateri nihče od njih nima svojih posebnih moči.

Preden so se znašli v tej novi časovnici, je bila ekipa na robu uničenja sveta, saj je Hargreeves reprogramiral celotno vesolje (kar je bil njegov glavni cilj), vendar zaradi Allisoninih dejanj ni mogel dokončati, kar je začel.

Foto: Profimedia

Blackman je pred tem komentiral konec tretje sezone in postavil nov element napetosti za četrto sezono, rekoč: “Izguba moči ne bo edina nenavadnost v tej časovnici. Obstajajo novi sovražniki, ki želijo, da odidejo, toda kako bodo zdržali brez svojih moči? Ali sploh obstaja način, da jih dobimo nazaj? “

Blackman pa je tudi pomiril oboževalce serije glede zadnje sezone in njenega konca z besedami: “To bo odličen zaključek predvajanja šova. Ne rečem, da ne bi mogel narediti več, ampak veste, mislim, da bodo za občinstvo štiri sezone zelo zadovoljive.”

Tako so po Blackmanovih besedah ​​štiri sezone več kot dovolj, da dokončamo celotno zgodbo Umbrella Academy ter da liki dobijo svoj srečen konec. Še vedno ni znano, kdaj naj bi četrta sezona izšla na Netflixu, zato bomo potrpežljivo čakali na nove informacije.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close