Imamo seznam vseh novih sezon in serij, ki pridejo na Netflix!

04. oktober 2022

Imamo seznam vseh novih sezon in serij, ki pridejo na Netflix!

04. oktober 2022
Foto: Profimedia

Netflix je sporočil, kaj lahko pričakujemo v prihodnjem letu.

Netflix je napovedal kar nekaj novih naslovov serij ali novih sezon že priljubljenih oddaj. Na dogodku “Netflix Tudum” pa so končno objavili tudi uradne datume izida teh dolgo pričakovanih serij in sezon. Poglejmo, o katerih govorimo!

The Crown, 5. sezona

Ta priljubljena Netflixova serija o kraljevi družini Windsor se vrača s peto sezono 9. novembra 2022. Sezona prihaja po nedavni smrti kraljice Elizabete II., ki jo igra Imelda Staunton, igralka, znana po vlogi Kalvara Temyna v filmih o Harryju Potterju. V peti sezoni si bodo gledalci lahko ogledali turbulentna življenja članov kraljeve družine v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. To pomeni, da lahko pričakujemo, da bomo priča zgodbi o ločitvah treh kraljičinih otrok, skupaj s prezgodnjo smrtjo princese Diane v prometni nesreči leta 1997.

Wednesday, 1. sezona

Ena najbolj pričakovanih serij je končno dobila uradni datum izida. Gre za serijo Wednesday, ki se osredotoča na najmlajšo članico družine Addams. Premiera prve sezone bo 23. novembra letos, seveda na sredo. Sezona se vrti okoli Wednesday Addams, ki odide v čarobni internat “Nevermore Academy”, kjer se začne dogajati vrsta umorov in skrivnosti, ki nas bodo prikovale k malim zaslonom.

You, 4. sezona

Najljubši voajer Joe se vrača z novo identiteto. Joe, ki je pustil svojo preteklost v ZDA, zdaj živi v Veliki Britaniji in postane učitelj v Londonu. Teaser, ki ga je objavil Netflix, razkriva nekaj novih likov, ni pa še znano, kakšno vlogo bodo imeli v Joejevem življenju. Četrta sezona bo razdeljena na dva dela, prvi del bo izšel 10. februarja 2023, drugi del pa 10. maja 2023.

1899, 1. sezona

Od ustvarjalcev srhljive serije Dark imamo še eno serijo skrivnostnih trilerjev z naslovom 1899. Zgodba se odvija v 19. stoletju, kjer vidimo potnike na ladji, ki potujejo iz Londona v New York. Vendar se njihovo veselje spremeni v nočno moro, ko naletijo na drugo ladjo. Če ste gledali Dark, veste, kako osupljiva je lahko ta serija. 1899 prihaja na Netflix 17. novembra letos.

Alice in Borderland, 2. sezona

Napeta distopična serija Alice in Borderland, ki je nastala po istoimenski mangi, dobiva svoje nadaljevanje. Prva sezona nam je pokazala popolnoma opustošen Tokio, kjer morajo državljani (koliko jih je še ostalo) v želji po preživetju zmagati v smrtonosnih igrah. V novi sezoni morata glavna junaka Arisu in Usagi razvozlati skrivnosti Borderlanda (distopična simulacija Tokia), da se vrneta v svoj svet. V prvi sezoni sta ta dva junaka preživela v opustošenem mestu Shibuya, zdaj pa ju bomo v Shibuyi videli prekrita z rastlinami, v grozljivi močvirni džungli. Alice in Borderland prihaja konec leta, 22. decembra.

The Witcher: Blood Origin, 1. sezona

Preden Geralt spet pride na naše male ekrane, nam bo Netflix predstavil zgodbo o nastanku celine, s katere prihajajo Witcherji. The Witcher: Blood Origin je predzgodba serije, ki se dogaja skoraj 1200 let pred dogodki v seriji The Witcher o Geraltu. V seriji bomo videli, kako trije vilinski bojevniki ustvarijo prvega Witcherja. Zgodba nas bo pripeljala do kataklizme, ki je za vedno spremenila skupni svet vilinov, ljudi in pošasti. Serija bo na platformi izšla 25. decembra letos.

The Watcher, 1. sezona

V srhljivem napovedniku je Netflix razkril svojo novo serijo mističnih trilerjev The Watcher, v kateri se družina Braddock preseli v svoj novi dom v mirni soseski. Vendar bo morala družina na vsakem koraku paziti na nevarnosti, ko poskuša razkriti resnico o soseski in hiši, v kateri živijo. In to zato, ker jih nekdo z imenom “the watcher” pozorno spremlja. Serija prihaja na Netflix 13. oktobra.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close