In kaj znane trendseterke počnejo v samoizolaciji?

AnjaCajhen, 20. marec 2020.

Dolgi dnevi izolacije so pred nami in zahvaljujoč Instagramu imamo priložnost, da lahko preverimo, kako si krajšajo čas tisti, ki imajo na svojih omrežjih milijone sledilcev.

Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, sestri Hadid ter Nicole Ritchie so na družbenih omrežjih zapisale (ter seveda fotografirale), kako preganjajo čas v samoizolaciji in tako želele pokazati, da niso čisto nič drugačne, kot vse ostale ženske po svetu.

Od kuhanja, branja, nege kože in spanja niti ena ni naredila česar niste tudi vi Mogoče vas bodo fotografije, všečkane več stotisočkrat spodbudile, da pripravite posebno večerjo za družino, se neskončno dolgo igrate s hišnim ljubljenčkom, podarite lasem lepotno kuro, ki si jo že zares zasluži in preberete knjigo, ki že mesece čaka na polici, da jo vzamete v roke.

Bella Hadid

Nega pred vsem! Potovanja in večurna snemanja škodujejo in izsušijo kožo, zato se je ena izmed najbolj plačanih manekenk na svetu odločila, da si v času samoizolacije vzame več časa zase in poskusi nekaj mask za obraz.

https://www.instagram.com/p/B9eb0qrgDCR/

Kendall Jenner

Nikoli preveč spanca! Kadar nimate veliko obveznosti, ne greste v službo, ne morete na kavo s prijatelji, da o večernih zabavah niti ne govorimo, je mogoče dobro, da se sprostite s pomočjo dobre serije in prespite ves dan. Saj ste vendar še pred kratkim zatrjevali, da si morate napolniti baterije.

https://www.instagram.com/p/B7G5G4hjEOU/?utm_source=ig_embed

Nicole Ritchie

Znana po resničnostnem šovu, ki ga je posnela s svojo takrat najboljšo prijateljico Paris Hilton, je Nicole postala prava slavna vplivnica. Njena duhovitost očara številne ljudi po svetu, samoizolacijo pa je izkoristila na najboljši možni način: izbrala je 6 novih #mustread knjig in če nimate idej, preberite njene recenzije in nedvomno se bo našlo tudi kaj za vas.

https://www.instagram.com/p/B9pgsgTH3l3/

Emily Ratajkowski

Igralka, model, podjetnica in feministka samoizolacijo preživlja s svojim soprogom Sebastianom Bear-McClardom in malim Colombom, nemškim ovčarjem, ki je enakopravni član družine. Pravkar so si pogledali Love is Blind in se pripravljajo na praznovanje prvega Colombovega rojstnega dne.

https://www.instagram.com/p/B9rgu2tJM-H/

Gigi Hadid

Starejša sestra Hadid, katere pravo ime je Jelena, na družbenih omrežjih ne skriva svoje strasti do kuhanja. V času samoizolacije se je odločila, da se posveti svojim domačim in jim pripravi slastno večerjo. Recepte pogosto deli tudi na svojih Instagram storyjih.

https://www.instagram.com/p/B9VTYshHXqt/

Foto. Instagram, Profimedia

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close