Irina Shayk je končno spregovorila o razhodu z Bradleyjem Cooperjem

15. julij 2019

Irina Shayk je končno spregovorila o razhodu z Bradleyjem Cooperjem

15. julij 2019

Kaj je povedala slavna manekenka o razhodu z občudovanim in čednim hollywoodskim igralcem, ki naj bi ga omrežila pevka Lady Gaga?

Te dni je v javnost prišel prvi intervju z manekenko Irino Shayk o podrobnostih razhoda in koncu njene štiri leta trajajoče zveze z Bradleyem Cooperjem. 33-letna Rusinja, ki je bila pred Bradleyem pet let v ljubezenskem razmerju z nogometašem Cristianom Ronaldom, je dala intervju Olivii Fleming, urednici revije Harper’s Bazaar.

Irinina modna agencija, za katero dela Shaykova, je sprva odbijala vse poskuse Flemingove, ki si je prizadevala dobiti pogovor z manekenko in bralcem posredovati sočne podrobnosti o koncu zveze. Predstavnik agencije je Olivii tedaj sporočil:

“Irina do zdaj ni komentirala svoje zasebnosti, zato se tudi sedaj vaše občinstvo ne bo, kot pravite, ‘pozabavalo’ z nedavnimi dogodki iz njenega življenja.”

Ne glede na to, kar se je zgodilo, je Shaykova privabila pozornost javnosti še preden se je s Cooperjem zares razšla.

“Menim, da gre v resnici samo za človeško radovednost. Če nečesa ne morete imeti, si tega le še bolj želite,”

je povedala Irina.

“Tam je zagrnjena zavesa, ki si jo silno želite odgrniti. Temu se pravi radovednost.”

V intervjuju, na katerega je končno pristala, je govorila tudi o svojih občutkih glede zakonske zveze. S Cooperjem sta bila dolgo uraden par, a se nista poročila.

“Vsak na to gleda s svojega stališča. Ali sama verjamem v zakon? Da, seveda. Nisem proti zakonski zvezi.”

Irina je v intervjuju vseeno več pozornosti namenila temu, kako se vidi v vlogi modela in obenem matere. Zavrgla je miselnost, da se mora ženska začeti drugače oblačiti zato, ker je rodila.

“Povejte mi en sam dober razlog, zakaj bi morala ženska potem, ko postane mati, nositi daljša krila. Ne! Ne verjamem v to idejo. Zakaj imajo ljudje te predsodke? Zakaj bi morale ženske spreminjati svoj videz in svoje občutke do mode ali drugih stvari samo zato, ker so postale matere? Res ne vem, zakaj kdo razmišlja na ta način,”

je dodala Irina.

D. S.

Foto: Harpers Bazaar

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close