Iskreno pismo bivšega dekleta

20. maj 2021

Iskreno pismo bivšega dekleta

20. maj 2021

Na ameriški spletni strani Elite Daily, je bilo objavljeno iskreno pismo zapuščenega dekleta. Dekle pisma, polnega čustev, ljubezni, lepih besed in smernic, ni namenila svojemu bivšemu fantu, ampak njegovi sedanji ljubezni.

Preberite, kaj je sporočila svoji “zamenjavi”:

Draga moja zamenjava,

obstaja nekaj stvari za katere moraš vedeti, ne glede na to, da si sedaj ti predmet njegove pozornosti. Naj te ne preseneti, kako hitro se boš zaljubila vanj. Ne razburjaj se zaradi mojega Facebook profila, na katerem so še vedno najine skupne slike. Če si to želim priznati ali ne, so te slike sedaj del preteklosti.

Naj te ne preseneti to, če ne bo želel govori o svojem nekdanjem dekletu. Tudi prijateljem ni govoril nič, ko sva končala. Nisem sigurna, če vsi prijatelji vedo za najin razhod. To je bila velika ljubezenska zgodba, vendar ne skrbi, sedaj je del preteklosti. Ti si njegova prihodnost. Čeprav se ne poznava, verjamem, da me nimaš rada. Vendar imava nekaj skupnega, kar naju povezuje.

Ne skrbi, ne bom ga klicala ali mu lajkala objav na družbenih omrežjih. Ne morem ti povedati vseh skrivnosti in tudi on ti jih ne bo. Vendar verjemi, da obstaja razlog, zakaj ne izraža svojih čustev in ne pove to, kar želiš tako močno slišati.

Razvajal te bo z malimi znaki pozornosti in darili, ampak on ni zapravljivec. Zelo pametno zapravlja svoj denar. Po njegovem nasmehu boš opazila, kako v njemu še vedno živi majhen otrok.

Opazila boš, da je eden izmed redkih, ki raje gleda filme, kot da bi šel zvečer v mesto. Videla ga boš tudi pijanega in jeznega. Temperamenten je, kar si zagotovo že opazila, zato ne jemlji vsega osebno. Ko bo nevihta minila in se bo umiril, bodi prepričana da se bo vrnil z nasmeškom in jasnimi plavimi očmi in temu pogledu se ne boš upirala.

Ko se zaljubi, bo naredil vse, kar ga boš prosila, vendar ne pričakuj, da ti stalno govori kako te ima rad. Morda ne bo mislil nate v vsakem trenutku, ampak bodi prepričana v to, da si zelo pogosto v njegovih mislih.

On ima velike sanje, ampak pogosto obupa nad njimi. Tvoja naloga je, da mu vsakodnevno ponavljaš kako je mlad, pameten in da lahko doseže vse kar si zaželi. Ne bo ti verjel, vendar mu vseeno to ponavljaj.

Z njim boš spoznala svet na nek drug način. Ko mu boš rekla nekaj, kar mu v tistem trenutku ne bo všeč, boš opazila, kako bo privzdignil eno obrv in kako te gleda brez mežikanja. Ko bosta šla v mesto ali diskoteko ne boš mogla, da ne bi čutila njegovega pogleda na sebi. Gledal te bo, kot da si edina na svetu. Da, takrat se boš ponovno zaljubila vanj!

Prišel bo trenutek, ko se bo odprl in ti priznal nekaj napak iz preteklosti, vendar ga ne obsojaj.
On je zdaj boljši človek zaradi vseh teh napak iz preteklosti in bodi srečna, da te je našel sedaj in ne takrat. Upam, da ga boš imela rada tako kot si zasluži. Upam, da te bo on imel rad (morda te že ima), globoko in strastno kot sem upala, da ima rad mene.

Upam, da je s tabo iskren tako, kot je bil nekoč z mano, predvsem pa upam da bosta imela čarobno zvezo, takšno kot se jaz upala, da jo bova imela midva. Ne pozabi, da te ne sovražim, samo ljubosumna sem nate. Vesela sem, da še nekdo dobi priložnost, kot sem jo dobila jaz.

Upam, da te bom nekoč spoznala. Kot sem že napisala, naju veže nekaj, kar bova razumeli samo medve. Njemu je pomembno, kakšna je ženska kot oseba in šele potem kakšne so njene fizične značilnosti. Priznaj, da je to redka dobra lastnost.

Samo eno stvar želim od tebe. Ne razočaraj ga, kot je on mene. Verjamem v karmo, verjamem da ljudje dobijo kar si zaslužijo, in nikoli nisem želela nikomur trpljenja, še posebej ne njemu.

Ti si zdaj z moškim najinih sanj in ne lažem ko upam, da vama bo uspelo.

Bivše dekle

Povzeto po članku To the girl who replaced me

A.G.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close