Kaja Flisar / 25. julij 2022

IT kombinacija tega poletja: bombažne kratke hlače in srajca!

Priznamo, da nam je v poletni vročini na prvem mestu udobje, a kljub temu želimo izgledati tudi elegantno. Bombaž ali lan ter nekoliko krajši kroji so naša prva izbira, zmeraj pa iščemo tudi kose, ki so enostavni za kombiniranje – nekaj, kar lahko oblečemo na različne stile in za različne priložnosti.

Prav zato nam je v oči padel komplet kratkih hlač v stilu moških boksaric in srajc z dolgimi rokavi. Gre za kombinacijo letošnjega poletja, ki jo med drugim nosijo številne skandinavske vplivnice, kot so Emili Sindlev, Pernille Teisbaek in Jeanette Madsen.

Instagram @gizemsaritekin
Instagram @jeanettemadsen

Neskončne možnosti kombiniranja

Poleg tega, da vam bo v njih ves dan udobno, saj so izdelani iz bombaža ali lana, so to kompleti, na katere se boste lahko zanesli od jutra do večera, saj jih lahko nosite ob vseh priložnostih.

Kombinirate jih lahko tako z nizkimi sandali in visokimi salonarji, kot tudi s supergami. Srajco lahko nosite odpeto kot ogrinjalo preko kratkega topa, spodnje majice ali kopalk ali pa na njej zaprete samo nekaj zgornjih gumbov.

Instagram @pernilleteisbaek

Od enobarvnih modelov, do črt in vzorcev

High street kolekcije so polne takšnih kompletov. Med najbolj priljubljenimi kompleti hlač in srajc so tisti s podpisom znamke Frankie Shop, ki so na voljo v zeleni, beli, temno modri in drugih odtenkih. Če iščete modele s črtami, vam priporočamo, da si ogledate ponudbo blagovnih znamk Yaitte in Sporty & Rich, najbogatejšo ponudbo enostavnih enobarvnih modelov pa ponuja H&M.

Če ste razpoloženi za bolj romantične vzorce, bodite pozorni na poletno kolekcijo pri Mangu, ki vključuje živalske vzorce in motive iz narave. Za vas smo izbrali nekaj najbolj trendovskih kompletov iz aktualne ponudbe.

Modni namig

Ne veš, kateri komplet izbrati? S pomočjo tega trika odkrij, katere barve ti zares pristajajo!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close