It modni dodatek: ta pas nosijo vse vplivne ikone stila

Gucci pas je od 90. let, ko se je pojavil na trgu, postal modna klasika in dobra naložba. Dakota Johnson, Alexa Chung in Lou Doillon so le tri od stilskih ikon, ki jih brez njega redko vidimo na ulici.

Preprost je, eleganten, šik in naredi vtis. Le kaj bi si še lahko želele od pasu, ki je očitno že leta najbolj priljubljen ‘it dodatek’ med mnogimi znanimi osebami, fashionistami, ikonami stila, influencerkami ter bogatimi in slavnimi?

V svetu modnih dodatkov se balerinke Chanel, sončna očala Celine in torba Louis Vuitton štejejo za tiste ‘it’ kose,  ki jih nosijo posamezniki z dovolj denarja, ki želijo svetu in okolici razvpiti svoj status. Omenjeni trije pa niso edini, saj je tu še en modni dodatek, ki svoje podobe ni bistveno spremenil že od 90. let, a je še vedno enako, če ne celo bolj aktualen, kot kdajkoli prej!

Gre za pas, s katerim prevežemo pulover, bluzo, ga potegnemo skozi zanke na kavbojkah ali ga nosimo na krilo, obleko… Dobi se v več barvnih variacijah (čeprav se konjak rjava barva in črna najlepše kombinirata k vsemu) in ostaja približno enake (kar precej opazne) širine, s prepoznavnim logotipom v obliki Gucci, ki igra vlogo zaponke. Dobi pa se tudi v nekoliko podaljšani verziji, da lahko pas na šik način prepletemo, kot vidite spodaj na enem od Insta profilov.

https://www.instagram.com/p/BaeG1bAlMMt/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BZtW16hjB5a/?utm_source=ig_embed

Tudi sodobne street style ikone, ki slovijo po trendovskih in drznih modnih odločitvah, ne bi bile to, kar so, brez tega pasu iz kakovostnega usnja, ki ga izdeluje luksuzna italijanska modna hiša. Vsekakor je ikonski pas Gucci že davno tega postal modna klasika in je še vedno ena od najboljših modnih naložb. Dakota Johnson, Alexa Chung in Lou Doillon so le tri od znanih stilskih ikon, ki jih brez tega pasu redko vidimo na ulici.

https://www.instagram.com/p/BZn95yOjJfa/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BajxWuoDmYL/?utm_source=ig_embed

Oglejte si skupaj z nami na zgornjih fotografijah, kako so različne ženske z vsega sveta ta univerzalni ‘it’ modni dodatek nadvse zanimivo vpletle v svojo street style podobo! Ste si že zaželele tudi same postati lastnica pasu Gucci?

 

D. S.

Foto: Instagram, Imax Tree, Bloglovin, Pinterest

New Report

Close