‘It’ modni dodatek te jeseni osveži vsako stilsko kombinacijo!

Dragica Sušnik, 13. september 2018.

Predstavljamo vam nepogrešljiv modni dodatek nove jesenske sezone, ki tudi v vaši garderobi ne sme manjkati, saj bo začinil vaše ‘dnevne outfite’ ob vsaki priložnosti.

Samo tisti, ki nosijo očala, vedo, kako lahko le-ta v trenutku spremenijo naš zunanji videz, ali ga celo izboljšajo, sploh ob ustrezno izbrani obliki okvirjev. Očala z dioptrijo ali brez so letošnjo jesen modni dodatek številka 1, ki lahko v trenutku doda začimbo modnemu slogu.

Ne glede na to, ali imate res dioptrijo oči in potrebujete korekcijska očala za izboljšanje vida, ali pa želite na ta način dajati malce geekovski videz in vdihniti svoji garderobi retro šarm: preprosta očala s prozornimi okvirji ali takimi, ki posnemajo čisto prava očala za dioptrijo, so hit sezone.

https://instagram.com/p/Bh2CJeIn-y3/?utm_source=ig_embed

Za jesen 2018 so jih na pistah kot modni dodatek predstavile številne modne znamke, tudi Gucci. Modeli, ki so jih manekenke in manekeni nosili, so dokazali, na kakšen način lahko stekelca, pa če so tista, ki jih je predpisal okulist ali ste jih v optiki kupili kar tako in so brez dioptrije, osvežijo prav vsako dnevno kombinacijo.

https://instagram.com/p/BmdAaERhviE/?utm_source=ig_embed

Sodobna očala z dioptrijo ali brez so odlična izbira za vse, ki radi nosijo sončna očala, vendar jih v sivih in deževnih jesenskih dneh ali v zimskih dneh brez sonca ne morejo nositi, saj bi jim ta odvzela še tisto malo svetlobe, ki je na nebu.

https://instagram.com/p/Bg6s-Krnd3V/?utm_source=ig_embed

Obenem boste z izbiro takih očal preusmerile pozornost in predel okoli oči optično razsvetlile, če ste ena od nas, ki imamo celo ob dobri naspanosti še vedno malo podočnjakov ali temnih kolobarjev okoli oči.

https://instagram.com/p/BhFGbCLBAD_/?utm_source=ig_embed

Zgoraj si lahko ogledate izbrane podobe trendseterk, ki so nas v teh dneh že navdušile s tem zanimivim in nadvse domiselnim modnim dodatkom!

 

D. S.

Foto: David Kind, Instagram, Elle.rs

 

New Report

Close