Italija bo parom, ki za poroko izberejo Rim, plačala 2.000 evrov

25. junij 2022

Italija bo parom, ki za poroko izberejo Rim, plačala 2.000 evrov

25. junij 2022
Foto: Pexels

V želji, da bi po pandemiji spet spodbudili lokalni sektor porok, pokrajina Lacij parom ponuja 2.000 evrov finančne spodbude.

Pod pobudo “Lacij z ljubeznijo” so regionalne oblasti tujim parom, ki bodo za poročni dan izbrali njihovo pokrajino, kjer leži tudi prestolnica Rim, skupno namenile 10 milijonov evrov. To znaša približno 2.000 evrov na par.

Do pobude bodo upravičeni vsi pari, ki bodo usodni da dahnili med 1. januarjem in 31. decembrom 2022. Subvencija lahko krije tudi stroške medenih tednov, poročnega fotografa in glasbenih izvajalcev.

S tem si želijo ponovno povečati promet v pokrajini in pomagati lokalnim ponudnikom gospodarsko okrevati po pandemiji novega koronavirusa.

Foto: Pexels

Rim sicer velja za priljubljeno poročno destinacijo, njegove znamenitosti Kolosej, Španske stopnice in Fontana di Trevi pa so ene najbolj zaželenih za poročno fotografijo.

Če vas torej mika skok v zakonski jarem v tem čudovitem, zgodovinsko bogatem mestu, lahko na tej spletni strani najdete vse informacije in izpolnite vlogo za prijavo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close