Izbor najlepše poletne obutve po neverjetnih cenah! Edinstvena priložnost v Deichmannu!

07. maj 2021

Izbor najlepše poletne obutve po neverjetnih cenah! Edinstvena priložnost v Deichmannu!

07. maj 2021

Že diši po krasnih poletnih dneh in vsi sanjarimo o brezskrbnem oddihu. Nestrpno že čakamo tisti trenutek, ko bomo nadeli lahkotnejša oblačila, poletna krilca in obleke ter zaprto in toplejšo obutev zamenjali s prekrasnimi modeli sandal, natikačev, ali pa z lahkotnejšimi supergicami. Ne zamudite edinstvene priložnosti pri Deichmannu, ki prinaša popuste na izbrane artikle iz nove kolekcije in bo trajala vse do 15. maja 2021!

V novi kolekciji za pomlad in poletje boste našli najbolj trendne modele obutve za ženske, moške in otroke. Deichmann vedno drži korak z najnovejšimi trendi, poleg tega pa ponuja tudi klasični izbor obutve, ki ne gre nikoli iz mode. Izbor, ki ustreza tudi najzahtevnejšim kupcem, je vedno še bolj privlačen, če se na izbrane modele doda popust – prav to pa nas čaka v Deichmannu vse do 15. 5 . 2021! Celo družino lahko tokrat obujete po odlični ceni, kar do 27% ceneje! 

DeichmannDeichmannova edinstvena priložnost prinaša znižanje različnih modelov ljubkih ženskih sandal. V ponudbi boste našli tako nizke sandale z ravno peto kot bolj elegantne ženstvene modele s petko ali platformo. Navdušil vas bo širok izbor pisanih barv, saj boste z lahkoto našli idealne sandale za vsakršno priložnost in stil oblačenja.  

DeichmannPoleg čudovitih sandal so znižani tudi številni modeli modnih in športnih superg. Še posebej je poudarjena blagovna znamka Fila, ki je bila v predhodnih sezonah ena najbolj iskanih in priljubljenih športnih blagovnih znamk. Zlasti so bili priljubljeni chunky modeli z odebeljenim podplatom in superge s platformo. Letos se trendi usmerjajo v bolj elegantne modele, prav takšne pa boste našli v Deichmannovi edinstveni priložnosti.  

Deichmann

Edinstvena priložnost je odlična priložnost, da obujete celo družino po ugodni ceni in zakorakate v poletje v čisto novi modni poletni obutvi. Poiščite udobne moške sandale, pa tudi simpatične modele za vaše princeske in nagajivce. Izbirate lahko med športnimi sandali za udobno igro v peskovniku, ali pa se odločite za modne sandale v poletnih živahnejših barvah, ki jih bodo vaše princeske imele najrajši! 

Izbrane znižane modele, pa tudi celotno novo kolekcijo za pomlad in poletje lahko poiščete v vseh poslovalnicah Deichmann, vabimo vas tudi da pobrskate po spletni strani, kjer lahko tudi preverite zalogo izbranega modela v vaši bližini. 

Več na https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/promo/topdeal.cat?orderby=brands  

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close