IZJEMNO: Lady Gaga s pomočjo domačega koncerta zbrala 127,9 milijona dolarjev

20. april 2020

IZJEMNO: Lady Gaga s pomočjo domačega koncerta zbrala 127,9 milijona dolarjev

20. april 2020

One World: Together at Home

V soboto zvečer so največje svetovne pop zvezde sodelovale pri edinstvenemu koncertu z naslovom One World: Togehter At Home, ki ga je organizirala Lady Gaga.

Osemurna ekstravaganca, v kateri so zvezdniki nastopali iz udobja domačih foteljev, je zbrala neverjetnih 127,9, milijona dolarjev, ki so namenjena za sklad za ponoč pri koronavirusu.

Koncert je zvezdnica opisala kot ljubezensko pismo in sploh ni bil namenjen zbiranju sredstav. Med nastopajočimi so bili Taylor Swift, Billie Eilish, Andrea Boccelli, Celine Dion, Keith Urban,Stevie Wonder,The Rolling Stones, Paul McCartney, Elton John, Sawn Mendez, Camila Cabello, Sam Smith, ki so zapeli svoje največje uspešnice, medtem, ko sta David in Victoria Beckham poslala video sporočilo podpore.

V odgovoru na novico o višini zbranih sredstev je Lady Gaga priznala, da se počuti »ponižno«, da je lahko sodelovala pri zbiranju sredstev.

Svojim 81 milijonom sledilcem na Twitterju je sporočila:

Zvezdnica se je zelo čustveno zahvalila tudi na Instagramu. Zapisala je:

»Želim si, da veš, da je to pravo ljubezensko pismo za vse na svetu. Ljubim vas in upam, da vsi na svetu čutite velik objem, saj je namen tega druženja, da se med seboj objamete.« <3

Foto: Getty, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close