Izpoved: Spala sem s sinom od prijateljice

24. junij 2020

Izpoved: Spala sem s sinom od prijateljice

24. junij 2020

Pred kratkim smo na našem forumu zasledili zanimivo izpoved ženske, ki se je na prijateljičini zabavi spogledovala z njenim sinom.

Kako se je zgodba nadaljevala (seveda ni ostalo le pri spogledovanju), pa si preberite v nadaljevanju:

“Ne vem kako naj začnem. Imam 40 plus, imam prijateljico mojih let. Zaljubljena sem v njenega sina. Lih končuje študij. Prek kratkem sem bila pri njih na zabavi in neki trenutek sva se v kuhinji poljubila. Bila sva sama. Priprava hrane in pijače.
Cev večer sva se spogledovala dokler nisva za trenutek izkoristila priložnost in se izmuznila iz zabave za cca 20 min. Našla primeren prostor in se strastno ljubila. Potem sva na zabavo prišla v razmiku 10 min.
Kako prijateljici povedat sem zaljubljena v njenega sina. Zdaj se zvečer na skrivaj dobiva in se strastno ljubiva. Sem ločena, živim z najstniško hčerko. Hčerka sumi, da imam moškega. Ampak ne pravim. Vem da to ne bo trajalo dolgo ampak zdaj uživam. Prijateljica mi ves čas govori, naj si najdem moškega, ampak jaz ljubim njenega sina. Kako ji povedat ali sem najboljše tiho. Ne bi jo rada izgubila, ker mi je res top.”
Njena izpoved je naletela na ogromen odziv.

Kaj so ji napisali ostale bralke in bralci, pa si preberite TUKAJ.

Foto: 123RF/Dmytro Zinkevych

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close