Izpoved vrhunskega žigoloja: Kaj si ženske v postelji zares želijo?

15. maj 2019

Izpoved vrhunskega žigoloja: Kaj si ženske v postelji zares želijo?

15. maj 2019

Alex je moški na klic, žigolo, ki na teden zasluži po 15.000 dolarjev. Ta 29-letnik, ki izrablja svoje čare za najstarejši poklic, razkriva, kaj si ženske zares želijo v seksu in odnosih.

Mladenič izklesanega telesa in adonisovskega obraza je pred tem delal kot osebni fitnes trener. Ta seksi Španec s stalnim prebivališčem v avstralskem Sydneyu, premožnim ženskam, ki si zaželijo užitka, za seks računa 500 dolarjev na uro. Le malokdo ve, s čem se v resnici preživlja. S svojim telesom in penisom ne streže le ženskam srednjih let in starejšim, samskim, nepotešenim gospodinjam ali prezaposlenim poslovnim ženskam. Verjeli ali ne, njegovih uslug si želijo tudi 18-letne device!

Ta ‘spolni delavec’ visokega ranga, ki je na voljo samo bogatim ženskam, je za Daily Mail pod prikrito identiteto povedal, kaj si nežnejši spol za zaprtimi vrati (njegovega ali njihovega stanovanja, včasih hotela) zares, ZARES želijo. Alex je imel 25 let, ko je sočasno z osebnim trenerstvom padel v skušnjavo, da razišče svet moškega ‘spremljevalca na klic’. Najprej je šlo za šalo, odzval se je na nespodobno ponudbo ene od žensk, ki jo je treniral in mu je za seks plačala.

Alex je kaj kmalu ugotovil, da s seksom zasluži mnogo več, kot osebni trener in sedaj, štiri leta kasneje, je profesionalni moški ‘spremljevalec’ na klic, ki ženskam računa po 500 dolarjev na uro. Njegove usluge so pestre: v oglasu ponuja ženskam vse od ‘igranja njihovega fanta’ za družinska srečanja in poroke ali poslovne zabave, pa do zgolj romantičnega zmenka in večerje ob svečah, ki ne vključuje intimnosti, morda le skromen poljub na koncu večera.

Po želji pa se Alex spremeni v seksualno zverino in ponuja tudi sado-mazo storitve, vredne Christiana Greya iz 50 odtenkov sive.

“Nekajkrat so me ženske že najele za cel teden. To jih stane 15.000 dolarjev, stroške spremstva pa seveda plačajo še posebej. Enkrat me je najel celo mož od stranke, ki je bil tako zadovoljen, da sem zadovoljil njegovo soprogo, da mi je dal še 1000 dolarjev napitnine za povrhu,”

je povedal Alex.

“Odlično zaslužim, nekatere stranke obiščem najmanj enkrat na teden, ponavadi po nekaj ur skupaj. Lahko me najamejo tudi za spremstvo na večerji, poslovni zabavi, kot spremljevalca za potovanje in počitnice ali pa za cel vikend.”

Tako doda Alex, ki pa je na razpolago tudi za eno samo uro, po tarifi 500 dolarjev seveda.

“Moje stalne stranke me rade razvajajo. Vedno letim z njimi v prvem razredu in na počitnicah z njimi delim nepozabne trenutke ter dogodivščine.”

Alex je ‘zaposlen’ pri podjetju za moška spremstva ženskam My Male Companion in pravi, da ni preveč obremenjen, saj ponavadi ‘obdela’ le po tri stranke na teden, z njimi preživi različno dolgo časa.

Včasih je povpraševanja več, drugič manj. Srečuje različne ženske, od mater samohranilk do poslovnih žensk, večina klientk je starih od 35 do 45 let. Občasno ga najame celo kakšna mlada devica za svojo prvo spolno izkušnjo. In česa si ženske zares želijo v postelji in nasploh?

“Ultimativno fantazijo moškega. Princa in viteza. Absolutnega ljubimca tako zunaj postelje, kot v njej!”

Želijo si popolno pozornost moškega, ki jim posveti vsako minuto časa, ki ga preživita skupaj. Alex dodaja, da je najpogostejši razlog, da ga ženske najamejo, njihova prezasedenost oz. časovna stiska, zaradi katere ne morejo poiskati varnega in dobrega ljubimca, ali pa so bile do sedaj razočarane nad moškimi ter njihovimi posteljnimi ‘veščinami’.

Alex pravi, da je zanj najljubši del njegove ‘službe’ prav seks. Tega obožuje in se ga nikoli ne zasiti, zanj pa je to, da žensko uspe pripraviti do orgazma, dobesedno kot droga, tako zelo uživa ob tem.

Edina stvar, ki ji reče ne in pri tem potegne črto? Kadar ga želijo za druženje ali seks najeti moški. Alex je namreč 100-odstotno heteroseksualen in kot tak na voljo samo ženskam!

D. S.

Foto: Queerty, Daily Mail, Dating&Relationships, Cougar Dating Sites, Skylark Motels, Bustle

Style. Več novic

New Report

Close