Iztok Hodnik: “Od zdaj najprej si želim samo še najboljše!”

ales, 21. junij 2018.

Iztok Hodnik se kot osebni trener in nekdanji deseterobojec še kako zaveda, da so v življenju za najboljše rezultate potrebni moč, zmogljivost in vzdržljivost.

Uspešni ljudje pa imajo poleg omenjenih lastnosti jasno zastavljene cilje v življenju.  

Ambasador projekta Odkrivamo slovenske kotičke 

Iztok Hodnik je ambasador projekta, ki poteka v sodelovanju s podjetjem Autocommerce in družbo OMV Slovenija. Tokrat je bil cilj obisk skritega kotička grad Strmec (Socerb), ki s prelepim razgledom proti slovensko-italijanski obali zajame sapo prav vsakemu obiskovalcu.   

Iztok hitro prepozna visoko kakovost 

Ne samo Iztok, na slovenskem trgu je po zadnji raziskavi čedalje več ljudi, ki prepoznavajo visokokakovostna goriva iz družine MaxxMotion Performance Fuels. Skoraj 80 odstotkov je takšnih, ki goriva MaxxMotion prepoznajo kot visoko kakovostna. 

Po zaslugi inovacij Skupine OMV postavljajo goriva MaxxMotion nove standarde kakovosti na trgu goriv motornih vozil. MaxxMotion namreč pomeni večjo moč in čistost motorja, daljšo življenjsko dobo motorja ter manj emisij.  

Iztok predlaga, da se naslednjič ob obisku bencinskega servisa OMV odločite za gorivo MaxxMotion.

Za bencinske motorje je na voljo 100-oktansko gorivo OMV MaxxMotion 100plus, ki izpolnjuje najvišje zahteve avtomobilske industrije, določene v 5. kategoriji Svetovne listine o gorivu in ga uvršča med najkakovostnejša goriva na trgu.  

Gorivo OMV MaxxMotion Diesel pa, v primerjavi z ostalimi gorivi, odlikuje višje cetansko število, ki znaša minimalno 57, kar zagotavlja večjo zmogljivost motorja in ob redni uporabi omogoča daljšo življenjsko dobo motorja in njegovo maksimalno zmogljivost.  

MaxxMotion na RedBull Ring 

Člani kluba OMV SMILE & DRIVE lahko še do konca junija sodelujejo v veliki nagradni igri MaxxMotion in Red Bull Ring ter se potegujejo za vikend ogled dirk za Veliko nagrado Avstrije na Red Bull Ringu ter Vrednostne kartice OMV za 100 €.

 

Novi standardi mobilnosti na 4 kolesih 

Meseca maja je na slovenske ceste zapeljal težko pričakovani Mercedes-Benz razreda A. Iztok je bil eden izmed prvih, ki so ga spoznali od blizu.  

Novi razred A postavlja povsem nove standarde sodobnega oblikovanja, udobja ter infotainmenta in povezljivosti v premium razredu kompaktnih vozil.  

Gre za največji Mercedes-Benz razreda A do sedaj, ki s pomočjo umetne inteligence dviguje uporabniško izkušnjo.  

Iztok je bil navdušen nad vsemi možnostmi personalizacije najljublših nastavitev v avtomobilu ter nad glasovnim upravljanjem, ki se aktivira z izgovorjavo “Hey Mercedes“. S pomočjo umetne inteligence postane avto vaš osebni pomočnik. Na primer, z glasovnim upravljanjem lahko zaprete strešno okno,  spremenite temperaturo zraka, aktivirate navigacijo, aktivirate klic, zamenjate radijsko postajo …  

To so 4 mamljive lastnosti novega razreda A: 

  1. Avantgardski design in premiumski ambient v notranjosti. 
  2. Možnost personalizacije različnih nastavitev (možno za več oseb). 
  3. Nov multimedijski sistem Mercedes-Benz User Experience (MBUX) z glasovnim upravljanjem in zaslonom na dotik ter touchpadom. 
  4. Najvišji nivo varnosti v svojem segmentu (aktivni zavorni asistent s funkcijo za križišče in ostali varnostni sistemi, ki so na nivoju razreda S). 

Skriti kotiček – razgledna točka ob gradu Strmec (Socerb) 

Ko se boste naslednjič vozili proti slovenski obali si vzemite nekaj minut za obisk razgledne točke in gradu Strmec (Socerb), ki se nahaja nad istoimensko vasjo – Socerb, v občini Koper. Grad je bil prvič omenjen v 14. stoletju in do danes (zaradi odlične strateške točke) zapisal bogato zgodovino. V bližini se nahaja tudi vhod v Sveto jamo, globine 44 m in dolžine 200 m. 

Na razgledni točki se razprostira čudoviti pogled na slovensko in italijansko obalo.

Iztok pravi, da je užival maksimalno in pred odhodom naredil selfi, ki ga bo opominjal, da si v življenju zasluži najboljše. Iztokovo izkušnjo si lahko ogledate v spodnjem video prispevku.

Foto: Jan Gregorin

O avtorju

ales

New Report

Close