Izvedeli bomo pikantne podrobnosti o zakoncih Beckham

26. september 2023

Izvedeli bomo pikantne podrobnosti o zakoncih Beckham

26. september 2023
Foto: Profimedia

Izvedeli bomo pikantne podrobnosti o zakoncih Beckham

26. september 2023
Foto: Profimedia

Slavni nekdanji nogometaš David Beckham bo na vročem stolu v ​​prihajajoči Netflixovi dokumentarni seriji Beckham.

Spregovoril bo o svojem vzponu med nogometne zvezde, pa tudi o zaporedju dogodkov, ki so ga pripeljali do fenomena britanske pop kulture, kar vključuje tudi njegovo odmevno razmerje z nekdanjo ‘Spajsico’ Victorio Beckham.

V središču pozornosti bodo vse skrivnosti življenja nekdanjega poklicnega nogometaša, Netflix pa je kratko serijo označil kot ‘nefiltrirano zgodbo o enem najbolj znanih in najbolj testiranih športnikov vseh časov’.

Napovednik razkriva montažo slik in posnetkov iz njegove preteklosti – od njegovega skromnega otroštva v vzhodnem Londonu do njegove neizmerne motivacije in odločnosti, ko je stopil na nogometno igrišče, in pokazal svoje sijajne nogometne sposobnosti. ki so ga spremenile v športno zvezdo.

Poleg njegove nogometne kariere je Davidov sloves “športnika, ki hodi s Posh Spice” prav tako povzročil veliko navdušenja, čeprav so njuni začetki bili težki. V napovedniku izvemo, da sta morala z Victorio romanco čim dlje ohranjati skrito ter se srečevati na zapuščenih parkiriščih.

Foto: Profimedia

Beckham je sicer dokumentarna serija v štirih delih, ki jo je režiral dobitnik oskarja Fisher Stevens in produciral dobitnik oskarja John Battsek. Serija bo na ogled od 4. oktobra 2023, ekskluzivno na Netflixu.

V njej bomo videli mešanico še nikoli videnih osebnih arhivskih posnetkov iz zadnjih štiridesetih let, odkritih trenutkov iz sedanjosti in intervjujev z družino, prijatelji in nogometnimi osebnostmi, ki so bili del njegove poti.

Foto: Profimedia

David je napovednik delil tudi na svojem Instagramu z napisom: “Deset let, odkar sem se upokojil iz nogometa, s ponosom delim prvi napovednik za Beckham, Netflixovo dokumentarno serijo o meni. Zelo sem hvaležen Fisher Stevensu za njegovo sodelovanje v zadnjih dveh letih, da je ta projekt zaživel. Veliko ur pogovorov, veliko zgodb, ki jih še nisem povedal, in veliko ljudi iz mojega življenja in kariere bo delilo svoje spomine. Komaj čakam, da ga vsi vidite.”

Foto: Profimedia

Njegovi oboževalci so nad dokumentarcem nedvomno navdušeni, prav tako njegovi slavni prijatelji. Igralec Ryan Reynolds se je hitro odzval na njegovo objavo in zapisal: “Komaj čakam tole!”

Pridružila se jim je tudi Victoria Beckham, ki je na svojem Instagramu delila napovednik z napisom: “Tako ponosna sem nate, David Beckham in na vse, kar si dosegel. Komaj čakam, da vsi vidite Beckhama na Netflixu od 4. oktobra!”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close